Social Icons

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ:
Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους και να μην έχετε κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη. Κάντε αλλαγές σε όποιο τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή σας στον οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις. Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή.
 
ΖΥΓΟΣ: Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δε σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που φροντίζετε τον τελευταίο καιρό.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.
 
ΙΧΘΥΣ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.