Social Icons

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως, τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάβασή τους.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με το σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στο χώρο σας. Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.


ΙΧΘΥΣ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.