Social Icons

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δε θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να προβάλλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα υπάρχουν, αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της ημέρας, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, πριν να είναι αργά να διορθώσετε τα τυχόν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιοριστείτε κάπως στο συναισθηματικό σας κόσμο και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας γιατί παρόλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε την έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή στη ζωή σας που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερόν σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις.


ΙΧΘΥΣ: Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια  αντικατάσταση. Σίγουρα δε σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δε θα μάθετε το βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε.