Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΖΥΓΟΣ 2018

Το 2018 ζητάει από εσάς να χρησιμοποιήσετε τον επαγγελματικό σας  χρόνο σας για να προωθήσετε την καριέρα σας και τον υπόλοιπο για να περάσετε καλά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η νέα χρονιά προσφέρεται για να πάρετε αυτά που αξίζετε, στο να πετύχετε επιτεύγματα, αλλά και για να γιορτάσετε με τον εαυτό σας. Η παρακολούθηση των οικονομικών σας θα είναι εύκολη και έχοντας έναν προϋπολογισμό θα αποφύγετε ανεπιθύμητες δαπάνες, αλλά θα μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για να περάσετε καλά.
 
Συναισθηματικά η επικοινωνία θα είναι το κλειδί ώστε να υπάρχει κατανόηση, ρομαντισμός και πάθος. Χρησιμοποιήστε τα παθήματα του παρελθόντος για να αποφύγετε τα ίδια λάθη και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Το 2018 θα σας βοηθήσει να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι, ενώ αφήνοντας να φανεί ο πραγματικός σας εαυτός τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα το εκτιμήσουν δεόντως.


Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, επηρεάζει τις φιλίες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα επαναφέρει τάξη στις σχέσεις σας, αλλά και νέες αγάπες. Από τα μέσα Μαΐου θα αρχίσετε να αναζητάτε νέους τρόπους προσέγγισης και σύνδεσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και ενισχύστε την ψυχολογία σας.
  
Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου είναι ιδανική για να κάνετε καλές εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους ή να δώσετε προσοχή στην επιτυχία που είχατε και να δείτε τι έχετε κάνει σωστά. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, ζητάει να εστιάσετε στα όνειρα σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να δημιουργήσετε νέους φίλους, να αναζητήσετε νέες αιτίες και να αισθανθείτε πιο ανεξάρτητοι και πρόθυμοι να βγείτε έξω από τις ανέσεις σας . 

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και ίσως να αισθάνεστε κολλημένοι ή ότι όλα σας πάνε στραβά. Εστιάστε στο παρελθόν και σε κάτι συγκεκριμένο που θα θέλατε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και αντιμετωπίστε από κοινού προβλήματα πάνω στις σχέσεις σας.

Στις αρχές Νοεμβρίου ο Δίας, θα σας προσφέρει νέες οικονομικές ευκαιρίες, εστιάζοντας στην επέκταση και αξιοποιώντας στο έπακρο αυτό που έχετε. Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου εστιάστε περισσότερα στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και επανεξετάστε ιδέες και σχέδια. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εργασία που κάνετε, τα χρονοδιαγράμματα και την πορεία σας.
  
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Πάρτε αποφάσεις για το τι θα κάνετε στο ξεκίνημα του χρόνου, πριν ενεργήσετε ή επιχειρήσετε κάτι περαιτέρω. Λύστε θέματα που εκκρεμούν από την προηγούμενη χρονιά και σας έχουν γεμίσει άγχος, ανησυχία και εντάσεις. Εστιάστε σε ότι μπορείτε να κάνετε με δικό σας τρόπο, ανεξάρτητα αν θα σας δοθεί ή όχι βοήθεια.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Συναισθηματικός ο μήνας που θα διανύσετε, αφού οι δεσμευμένοι θα δεθείτε περισσότερο ψυχικά με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα βρείτε το σύντροφο της ζωής σας. Απολαύστε το χρόνο σας κάνοντας αυτό που αγαπάτε περισσότερο με ανθρώπους που σας γεμίζουν και σας κάνουν να νιώθετε γεμάτοι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Θα δεχθείτε αρκετές προκλήσεις, οπότε αποφύγετε να διασπάτε τις σκέψεις σας και επικεντρωθείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις. Στηρίξτε συναισθηματικά άτομα της οικογένειά σας που έχουν την ανάγκη  σας και χειριστείτε με σύνεση θέματα που θα προκύψουν. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα είναι υψηλά, αλλά ταυτόχρονα ασχοληθείτε και με την υγεία σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα έχει αρκετή ανισορροπία και θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στου τομείς της ζωής σας που τελευταία δεν είχατε ασχοληθεί. Μην αγνοήσετε άλλο τα καμπανάκια που χτυπούν στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, γιατί επιβάλλετε να ασχοληθείτε τώρα.

ΜΑΪΟΣ 2018
Στο προσκήνιο θα βρίσκεστε για ακόμα μια φορά, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να αποδείξετε σε όλους ότι είστε άξιος πολεμιστής. Παραμείνετε ενεργοί με ακμαίο ενθουσιασμό και αξιοποιήστε την ενέργεια που έχετε δημιουργικά. Μη κολλάτε σε καταστάσεις ή πράγματα που δε σας ικανοποιούν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Δώστε στον εαυτό σας την προσοχή που χρειάζεται, αντί να βασίζεστε πάνω σε άλλους. Μην παίζετε δράματα όταν δεν περνάει το δικό σας, γιατί έτσι δε θα κερδίσετε τίποτα. Να είστε ευγενικοί και συνεπείς απέναντι στους άλλους, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον και στηρίζουν τα σχέδιά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Αυξημένη θα είναι η διαίσθησή σας βοηθώντας σας να δείτε πιο ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω σας και να αλλάξετε ορισμένα πράγματ στη σημερινή πορεία σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των άλλων στους στόχους σας, αλλά και για να προσεγγίσετε ευκολότερα την επιτυχία. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Αλλαγή στον τρόπο που εκφράζεστε πάνω στην αγάπη φέρνει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από το μικροσκόπιο, αφού θα θέλετε να τις επεξεργαστείτε εκ νέου. Αντιμετωπίστε τη συναισθηματική δυσφορία που θα σας πιάσει, ακόμα και αν θα χρειαστεί να αμφισβητήσετε τα όνειρά σας.
  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Αυτός ο μήνας θα είναι μια θετική περίοδος για τη ζωή σας και κατάλληλος για να προβείτε σε αλλαγές στην εμφάνισή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Μην αφήσετε εκκρεμότητες που μπορούν να λήξουν για αργότερα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Θα είστε θετικοί και χαρούμενοι, ενώ οι σχέσεις και τα οικονομικά σας δείχνουν να ευημερούν. Ασχοληθείτε με αγαπημένα χόμπι και όποτε μπορείτε να χαλαρώνετε. Μοιραστείτε απόψεις με συνεργάτες για να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο γειωμένοι και αντάξιοι απέναντι στις προσδοκίες που έχουν για εσάς.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Σημαντική αύξηση των εσόδων σας φέρνει ο μήνας, αλλά και καλυτέρευση των σχέσεών σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει επαγγελματικά και μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας. Φροντίστε να είστε με άτομα που σας υποστηρίζουν, καθώς η βοήθειά τους θα ενισχύει την ηρεμία σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και ο μήνας θα σας προκαλέσει νοσταλγία και θα σας προσφέρει απίστευτες εμπειρίες. Ολοκληρώστε το πρόγραμμά σας, ανανεώστε τον τρόπο ζωής σας και γίνετε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.  Η εστίαση στα σωστά πράγματα θα σας προετοιμάσει για μια όμορφη συνέχεια.