Social Icons

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 3 έως 9/12/17

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, για να μη σας φρενάρουν και κάποια απρόοπτα έξοδα. Το μεγάλο ατού που έχετε στα χέρια σας είναι η άνεση που έχετε να επικοινωνείτε με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμώντας πάντα τις καταστάσεις που επικρατούν, για να κρατήσετε τη σχέση που σας ενδιαφέρει ή να ανοίξετε τα πανιά σας για να ζήσετε έναν έρωτα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε νέες γνωριμίες και αφήστε στην άκρη το παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός, σας κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας και αυτό δε βοηθάει στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στις 3 στο ζώδιό σας, μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσετε και άλλο το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Η βδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δε θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Ίσως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν. Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά σας, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν την ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια. Όσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης, προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Όμως, να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας, για να κάνετε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας. Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχωνόσαστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 9 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας και εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 3 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, σκεφτείτε ένα-ένα τα λάθη που έχετε κάνει πάνω στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μέρες που έρχονται σας υπόσχονται ευχάριστες ερωτικές νύχτες, αφού ο ρομαντισμός σας θα είναι διάχυτος και τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν. Δημιουργήστε σχέσεις που θα σας ζωντανέψουν και θα θέλουν να σας βγάλουν από τη μοναξιά που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεπεράστε παλιές νοοτροπίες που σας κατατρόπωναν και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί και να τον ερωτευθούν. Φροντίστε να λύσετε άμεσα τις οποιεσδήποτε διαφορές με το σύντροφό σας, για να γίνουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανοίξτε διάλογο κρατώντας ένα επίπεδο ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναθεωρήστε τις απόψεις σας πάνω στις σχέσεις και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει προ καιρού. Δραπετεύστε από την καθημερινότητα προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να περάσετε περισσότερες ώρες με το σύντροφό σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να βρεθείτε πιο κοντά και να εκδηλώσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα.


ΙΧΘΥΣ: Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας και αλλάξτε κάποιες συνήθειες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα νιώσετε και οι δυο πιο ευτυχισμένοι μέσα σε μια υγιή σχέση. Όσοι εξακολουθείτε να είστε μόνοι κάντε αλλαγές στη συμπεριφορά σας, καθώς η απόμακρη στάση που κρατάτε είναι ο λόγος που κάποιοι φοβούνται να σας πλησιάσουν.