Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΩΝ 2018

Η νέα χρονιά φέρνει προκλήσεις και οι καταστάσεις θα αντικατοπτρίζουν μια ισχυρή προσωπικότητα σε σας που θα σας βοηθάει να ξεφεύγετε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Θα είστε σε θέση να κερδίσετε, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε την ευαισθησία σας που θα μπορούσε να καταστρέψει την ανάπτυξη σας. 
 
Θα νιώθετε αρκετά δυνατοί και τίποτα δεν θα σας φανεί σκληρό για να το πετύχετε. Θα έχετε μια αισιόδοξη προσέγγιση για τα πράγματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Οι ευκαιρίες που θα υπάρχουν θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας, ώστε να έχετε υψηλές προσδοκίες.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου εστιάζει σε θέματα αγάπης και ρομαντισμού. Προσπαθήστε να είστε πιο χαρούμενοι και παιχνιδιάρηδες, για να έρθει φρέσκος αέρας στις σχέσεις σας νέες ή υπάρχουσες. Εάν γίνετε πιο στοργικοί και αγαπητοί μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τον Απρίλιο, δείξτε προσοχή στους στόχους που βάζετε για τη σταδιοδρομία σας και αποφύγετε αναδρομές στο παρελθόν που στην ουσία δε σας ενδιαφέρουν. Θα θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή, αλλά μη βιαστείτε να προβείτε σε κάτι που δεν έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες και κινηθείτε παρορμητικά.

Το Μάιο θα έχετε αρκετή ενέργεια για να εργαστείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο  και να αφοσιωθείτε στα σχέδιά σας. Εργαστείτε πάνω σε νέους στόχους ή αναζητήστε καινούριες κατευθύνσεις. Εάν δεν είστε παθιασμένοι σε αυτό που κάνετε, ίσως αναζητήσετε περισσότερες αλλαγές.



Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ότι συμβαίνει γύρω σας και να κάνετε μια καλύτερη προσέγγιση των πραγμάτων. Αισθανθείτε έτοιμοι να εργαστείτε, επικεντρωθείτε στο μέλλον και δείτε τις θετικές προοπτικές.

Η ηλιακή έκλειψη  του Αυγούστου στο ζώδιό σας, αυξάνει τα συναισθήματά σας και εστιάζει περισσότερο σε αυτά που έχετε κάνει σωστά και λάθος, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε ή να αντιμετωπίσετε τυχόν καθυστερήσεις.  Από το Σεπτέμβριο και μετά διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή και δείξτε τι νιώθετε σε άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα πρέπει να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση αν νιώσετε έλλειψη αγάπης, καθώς η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό που πιστεύετε. Ότι αισθάνεστε ότι πάει λάθος, πολύ σύντομα θα αλλάξει. Στις αρχές Νοεμβρίου θα έχετε διάθεση να επεκτείνετε τη ζωή σα, αλλά ίσως στην πορεία αντιμετωπίσετε θέματα στην επικοινωνία σας με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα προκαλώντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σε ότι λέγεται. Βελτιώστε τη ζωή σας και φροντίστε να είστε υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί απέναντι σε άτομα της οικογένειάς σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Αρχίστε τη χρονιά δυναμικά, εργαζόμενοι πάνω σε αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια, υποστήριξη και άνεση για το μέλλον σας. Θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα που είστε πιο εξοικειωμένοι, ώστε να ενισχύσετε τα θεμέλια στα σχέδιά σας και να βάλετε νέες βάσεις για να πορευτείτε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Βάλτε στη ζωή σας χρώμα και απολαύστε το χρόνο που περνάτε με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διασκεδάσει και γιατί όχι να αφήσετε την αγάπη να κάνει τη δουλειά της. Η καλή σας διάθεση θα είναι ο λόγος που θα αυξηθεί η έμπνευσή σας, ενώ θα είστε πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και θα έχετε τη διάθεση να μοιράζεστε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Μετά από ένα μήνα χαλάρωσης και ανάπαυσης όπου γέμισαν οι μπαταρίες σας, ήρθε η στιγμή να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας και να δείξετε την πρέπουσα προσοχή στα εργασιακά σας θέματα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς απέναντι σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες προς τρίτους, για να μη χρειαστεί να περιοριστείτε στις κινήσεις σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης ακολουθεί τα χνάρια του Μαρτίου και απαιτεί να παραμείνετε προσηλωμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Τακτοποιήστε ότι εκκρεμεί όσο πιο σύντομα μπορείτε, φροντίζοντας να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό, ώστε στη συνέχεια να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να διασφαλίσετε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΜΑΪΟΣ 2018
Μετατοπίστε την εστίασή σας ανάμεσα σε εργασία και σχέσεις, εξισορροπώντας ανάμεσα στα δύο. Ανακαλύψτε νέες ιδέες για να πετύχετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας και σκεφτείτε περισσότερο πως μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά και που πρέπει να δώσετε προτεραιότητες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Το πώς θα κινηθείτε αυτό το μήνα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς. Εάν έχετε βρει τις ισορροπίες σας θα έχετε την ικανότητα να παίρνετε αποφάσεις και να χειρίζεστε τα τρέχοντα θέματά σας. Αν όχι θα πρέπει να βρείτε τους λόγους που σας κρατούν πίσω και να δώσετε τέλος. Ζητήστε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Οργανωθείτε και βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας, χωρίς παρεμβολές από τρίτους και απομακρύνοντας από κοντά σας συνεργάτες ή πρόσωπα που έχετε καταλάβει ότι σας επιβουλεύονται και προσπαθούν να ανελιχθούν πατώντας πάνω σας. Μη βιαστείτε να πιστέψετε πληροφορίες που θα πάρετε, καθώς πίσω από αυτές κρύβονται παγίδες.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Η ενέργειά σας αυτό το μήνα θα είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα έχετε διάθεση να πετύχετε το καλύτερο. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις ή άτομα που σας προκαλούν στρες. Κάντε συμβιβασμούς που σας φαίνονται δίκαιοι σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Οι σχέσεις με τους γύρω σας δείχνουν να έχουν βελτίωση, καθώς η επικοινωνία σας αρχίζει να καλυτερεύει. Επικεντρωθείτε στο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να προσελκύσετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας. Διατηρήστε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σας με όποιο τρόπο μπορείτε και ειδικά στις συνεργασίες σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Ο συναισθηματικός σας κόσμος δείχνει να μπερδεύεται, ενώ θέματα του οικογενειακού χώρου σας απορροφούν. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά περίεργη και θα χρειαστείτε την υποστήριξη δικών σας ανθρώπων για να αισθανθείτε ξανά σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε να μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε ή να κινηθείτε παρορμητικά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Φανείτε προνοητικοί και κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Μιλήστε μόνο αν έχετε να πείτε κάτι σημαντικό και κάντε το τη σωστή στιγμή. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να μην έχετε προβλήματα υγείας και μην αναλωθείτε σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Τον τελευταίο μήνα του χρόνου θα νιώθετε δυνατοί συναισθηματικά ώστε να εκφραστείτε και να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν τι αισθάνεστε. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε άτομα που το χρειάζονται και αρχίστε τις αλλαγές ή τις βελτιώσεις που χρειάζεται η ζωή σας. Αυτά που θα έχετε να κάνετε θα είναι αρκετά και θα σας κρατούν σε εγρήγορση.