Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2018

Καινούρια χρονιά ξεκινάει και το 2018 φέρνει το μήνυμα να μην ανησυχείτε τόσο για το τι είναι σημαντικό ή όχι και να περάσετε λίγο χρόνο στο παρασκήνιο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον και απελευθερωθείτε από τα πολλά άγχη, καθώς αυτός είναι ο λόγος που η ζωή σας κατά καιρούς είναι ταραχώδης. Θα είστε συμπονετικοί και με κατανόηση προς τους φίλους σας, ενώ γενικά θα αισθανθείτε πιο φιλάνθρωποι. Η διαίσθηση θα σας καθοδηγήσει όταν δε θα ξέρετε που να εστιάσετε.

Τον Ιανουάριο ο κοινωνικός σας κύκλος θα βρίσκεται σε άνθιση. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα, ζητάει να εστιάσετε περισσότερο στα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και στα προβλήματα που πρέπει να εξαλείψετε τις δυσκολίες. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να διαμορφώσετε μια καλύτερη σχέση με την οικογένεια σας. 

Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου βρίσκει στόχο την καριέρα και τους στόχους σας. Εργαστείτε με σοβαρότητα, προχωρήστε τα σχέδιά σας και ξεκινήστε προς νέες κατευθύνσεις για να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, ώστε τον Ιούλιο η σεληνιακή έκλειψη θα σας ανταμείψει εφόσον έχετε τηρήσει τα όρια.

Από τα μέσα Μαΐου και μέχρι τον Ιούνιο, θα αισθάνεστε πιο πειθαρχημένοι και επικεντρωμένοι. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε, να επιστρέψετε στα μακροπρόθεσμα σχέδια και να αντιμετωπίσετε τυχόν αποτυχίες αν δεν έχετε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο ή αν δεν είστε πραγματικά παθιασμένοι με αυτό που κάνετε. 

Στα μέσα Μαΐου ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιό σας, οπότε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στη ζωή σας και να αλλάξετε προοπτικές. Παραμένοντας μέχρι το Νοέμβριο στην ίδια θέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πως να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να εργαστείτε στα σχέδιά σας, ώστε αυτή τη φορά να αξιοποιήσετε τα πάντα στο έπακρο.


Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αντιμετωπίστε προβλήματα, εκφραστείτε δυναμικά απέναντι σε στενά σας πρόσωπα και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Μην κλείνετε τα αυτιά σας απέναντι σε αλήθειες ή σε ότι δε σας αρέσει.

Η ηλιακή έκλειψη τον Αύγουστο, σας γεμίζει ενθουσιασμό και θα έχετε τη διάθεση να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βοηθήστε άτομα της οικογένειας που σας έχουν ανάγκη στηρίξτε τους όπου μπορείτε.

Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας, θα κινείται ανάδρομα από τον Οκτώβριο μέχρι το Νοέμβριο. Αυτό το διάστημα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, μην φερθείτε απερίσκεπτα και βιαστικά σε σημαντικά ζητήματα και γενικώς κρατήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Η χρονιά ξεκινάει δυναμικά για εσάς και ο πρώτος μήνας θα είναι αρκετά καλός για να ισορροπήσετε, να εστιάσετε στους τομείς της ζωής σας που το προηγούμενο διάστημα είχατε αμελήσει και να ωφεληθείτε. Φροντίστε να είστε πιο ενεργητικοί και να κάνετε βελτιώσεις σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Μια επαγγελματική βοήθεια που θα σας δοθεί θα σας ωφελήσει σημαντικά και θα σας ανοίξει πόρτες για νέες γνωριμίες, ευκαιρίες, στόχους, αλλά και πρόοδο. Αφιερώστε χρόνο στο να συγκεντρώσετε πληροφορίες, να ερευνήσετε και να μελετήσετε τις λεπτομέρειες ώστε να κατανοήσετε όλα όσα πρέπει για να προχωρήσουν σωστά τα σχέδιά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έρχεται φουριόζος για να σας θυμίσει ότι θα χρειαστείτε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η ξεκούραση κρίνετε απαραίτητα για να συνεχίσετε παρακάτω απτόητοι. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να παλέψετε για να στείλετε από εκεί ου ήρθαν και να μην μπερδευτούν με το μέλλον σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Με αφετηρία τον προηγούμενο μήνα συνεχίζει το παρελθόν να σας στοιχειώνει, αλλά με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα που σας μπερδεύει θα μπορέσετε να ξετυλίξετε το κουβάρι των αναμνήσεων και να δώσετε οριστικό τέλος σε ότι σας πόνεσε ή σας παίδεψε. Στη συνέχεια η αισιοδοξία σας θα αρχίσει να αυξάνεται και θα αισθάνεστε πλέον σίγουροι για ότι κάνετε.

ΜΑΙΟΣ 2018
Κινηθείτε μεθοδικά και έξυπνα, ειδικά αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε αλλαγές με τις ευθύνες να σας αναλογούν. Εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας με σύνεση, αφήνοντας στην άκρη την παρορμητικότητα που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Παράλληλα, δείξτε ενδιαφέρον για θέματα σπιτιού και οικογένειας, προσεγγίζοντας οικογενειακά πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη στήριξή σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Μήνας αμφισβήτησης προβλέπεται να είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, αφού θα αμφιβάλλετε για τους στόχους σας, αλλά και για το μονοπάτι που έχετε διαλέξει επαγγελματικά. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας κρατώντας ακμαία την ενέργειά σας και φτιάχνοντας εναλλακτικά πλάνα όταν οι υποθέσεις σας κολλάνε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Βρείτε τρόπους να καλυτερέψετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας, γιατί αυτό το μήνα προέχει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Βάλτε σωστές βάσεις στη ζωή σας φροντίζοντας να είναι πιο ισχυρές και πιο αξιόπιστες ώστε να προχωρήσετε με ευκολία ένα βήμα παρακάτω. Διαλέξτε προσεκτικά ποιους θα εμπιστευτείτε και ποιους θα απομακρύνετε από δίπλα σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Με δύο εκλείψεις τον προηγούμενο μήνα και άλλη μία να πραγματοποιείται αυτόν τον μήνα, σίγουρα οι μέρες σας έχουν φανεί ιδιαίτερα σκληρές και δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον οικογενειακό σα χώρο και ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και να αποφορτιστείτε από τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Εστιάστε στους ανθρώπους που αγαπάτε, φανείτε απέναντί τους στοργικοί και γενναιόδωροι και μοιραστείτε αγάπη. Ασχοληθείτε με εγχειρήματα και δημιουργικά έργα που θα σας μειώσουν το στρες και το άγχος. Γεμίστε τις μέρες σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, χόμπι που σας αρέσουν ή ακόμα και μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Ενώ μέχρι τώρα εστιάζατε στις σχέσεις σας, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα σας. Εργαστείτε μεθοδικά, βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες και κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και προστριβές με συνεργάτες. Μην πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες εξαιτίας των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζετε. Όμως, είναι λάθος να ρίχνετε ευθύνες στους άλλους για λάθη που πράξατε μόνοι σας. Αναλύστε τα δεδομένα που έχετε μέχρι τώρα και αφήστε τη λογική να σας οδηγήσει σε σωστούς δρόμους, βάζοντας προσωρινά στην άκρη το συναίσθημα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Επιχειρηματικές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους τον τελευταίο μήνα του χρόνου, για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν το πρώτο δεκαπενθήμερο, ώστε να έχετε την πολυτέλεια να απολαύσετε τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.