Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2018

Η νέα χρονιά προβλέπει για εσάς να είστε απασχολημένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Εστιάστε στα σχέδιά σας, προχωρήστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε και ξοδέψτε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας όταν θα έχετε ελεύθερο χρόνο. Επαγγελματικά θα έχετε αρκετές ευθύνες, αλλά θα χρειαστεί να εξαρτάστε από άλλους για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και θα σας είναι κάπως ενοχλητικό, αφού θέλετε να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο.


Εκεί που θα χρειαστεί να κάνετε σωστή διαχείριση είναι στο άγχος, για αυτό να θυμηθείτε να κρατάτε χρόνο για τον εαυτό σας και να είστε αισιόδοξοι. Ξοδέψτε χρήματα για πράγματα που πραγματικά χρειάζεστε φέτος και φροντίστε να εξοικονομήσετε για το μέλλον.  Μην αγοράζετε παρορμητικά, ακόμα και αν το κάνετε για να νιώσετε καλύτερα απέναντι σε άτομα που αγαπάτε.

Ξεκινήστε τη χρονιά εστιάζοντας στην οικογένεια σας, δίνοντας περισσότερο χρόνο, προσοχή, υποστήριξη και ενθάρρυνση στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέχρι ο Ιανουάριος να φτάσει στο τέλος του. Δείξτε τους τι νιώθετε και εισπράξτε απεριόριστη αγάπη. Με την ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου αναζητήστε ευκαιρίες, βάλτε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε και εστιάστε σε στόχους που έχετε ήδη ξεκινήσει.

Με τον Ερμή κυβερνήτη σας να κινείται ανάδρομα 3 φορές, από 22/3 έως 15/4, από 26/7 έως 19/8 και από 16/11 έως 6/12, φροντίστε να είστε πιο υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με άλλους.

Μέχρι το Μάιο θα έχετε αρκετή ενέργεια για να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή, ενώ τον Αύγουστο που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και υποστηρικτικοί για να μην απογοητευθείτε. Επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να φτιάξετε τα μελανά σημεία που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου βοηθάει τις φιλικές σας σχέσεις. Συναντήστε νέους ανθρώπους, κάντε κάτι διαφορετικό, ανεξαρτητοποιηθείτε, αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας, παθιαστείτε με κάτι που σας αρέσει και ακολουθήστε ευκαιρίες για να πετύχετε τα όνειρά σας. Τον Αύγουστο που ο Άρης θα συνεχίζει να κινείται ανάδρομα, θα είστε πιο επαναστάτες και πιεστικοί απέναντι στους άλλους και ίσως χρειαστεί να τους δώσετε περισσότερο χώρο για να καθησυχαστούν πως έχουν τη συνεχή υποστήριξή σας. 

Η Αφροδίτη από τον Οκτώβριο μέχρι το Νοέμβριο θα κινείται ανάδρομη, προκαλώντας δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα και θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατηθείτε μακριά από υπερβολικές σπατάλες ή αγορές. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερό τον προϋπολογισμό σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Η ψυχική ενέργεια που θα νιώθετε θα είναι ισχυρή και θα μπορείτε να εστιάσετε σε νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και επιχειρήματα, θέλοντας να είστε απασχολημένοι σε σημαντικά πράγματα. Από τα μέσα του μήνα θα αρχίσετε να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή και το συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά δε θα έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε την ιδιωτική σας ζωή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Θα επιζητάτε περισσότερη άνεση και ασφάλεια στο χώρο σας, ειδικά όταν βρίσκεστε σε γνωστά μέρη με φιλικά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Τροποποιήστε το πρόγραμμά σας για να κάνετε περισσότερα και εστιάστε στα μικρά πράγματα δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια για να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Η ερωτική σας διάθεση αυξάνεται κατακόρυφα και θα έχετε διάθεση να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε με χόμπι που σας ευχαριστούν. Σε προσωπικό επίπεδο θα αναζητάτε τη συντροφιά που θα μπορεί να σας προσφέρει ρομαντισμό και έντονα συναισθήματα. Μην ασχοληθείτε με άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Παρόλο που η ψυχολογία σας θα είναι καλή, σοβαρά επαγγελματικά θέματα θα ζητήσουν την προσοχή σας και ο χρόνος που θα πρέπει να καταναλώσετε θα σας απορροφήσει. Μην τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά και προσπαθήστε να αλλάξετε τις προοπτικές σας, ώστε να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΜΑΪΟΣ 2018
Σκεφτείτε νέους τρόπους να ζήσετε τη ζωή σας και να δείτε τον κόσμο, προσπαθώντας να εξερευνείτε και να είστε δημιουργικοί σε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε. Εργαστείτε στο να πάρετε περισσότερα πράγματα και κατά συνέπεια να αυξήσετε τα κέρδη σας, ενώ θα είναι σκόπιμο να καταπιαστείτε και με τις λεπτομέρειες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Θα σας είναι κάπως δύσκολο να τηρήσετε το πρόγραμμα που οι ίδιοι έχετε επιβάλλει και να τηρήσετε τις προθεσμίες, καθώς η ρουτίνα σας κολλάει και σας καταβάλλει. Πραγματοποιήστε ορισμένες προσαρμογές σε σχέδια και στόχους, για να προχωρήσετε παρακάτω και να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Βάλτε τάξη στο μυαλό σας και ξεχωρίστε το πρακτικό από το πραγματικό και το φανταστικό. Τα όνειρά σας πρέπει να έχουν βάσεις για να πραγματοποιηθούν. Δοκιμάστε εναλλακτικές μεθόδους όταν κάτι δε σας βγαίνει και επικεντρωθείτε στο μέλλον σας, αλλά και στην καθημερινή σας ζωή.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ευνοεί νέα ξεκινήματα, αλλαγές και κλείσιμο παλαιών υποθέσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε και να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Βγάλτε από πάνω σας οτιδήποτε άχρηστο, ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και απομακρύνετε από κοντά σας αρνητικούς ανθρώπους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Θα έχετε άπλετη ενέργεια οπότε φροντίστε να τη χρησιμοποιήσετε με εποικοδομητικό τρόπο. Ο προηγούμενος μήνας σας έδωσε τις εκκινήσεις για να προχωρήσετε και να αναλάβετε δράση. Αφήστε τον ενθουσιασμό να σας ωθήσει σε νέα μονοπάτια και να βρείτε το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Θα διανύσετε ένα σχετικά αρμονικό μήνα, αλλά θα πρέπει να μη διασπαστείτε σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα «θέλω» σας και βρείτε το σωστό τρόπο να πείτε ή να εκφραστείτε απέναντι στου άλλους. Μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που δε σας αφορούν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά αν αυτές θα αφορούν το μέλλον σας. Εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας και πλησιάστε αυτούς που αγαπάτε, χωρίς να προσκολλήστε πάνω τους. Δείξτε τα συναισθήματά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν με τη σειρά τους τι νιώθουν για εσάς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφράζεστε, καθώς ο τελευταίος μήνας του χρόνου κρύβει εντάσεις και συγκρούσεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. προσπαθήστε να είστε συμβιβαστικοί, δίκαιοι και να διατηρείτε τις ισορροπίες. Δώστε χρόνο να σκεφτούν αυτοί που θα σας το ζητήσουν.