Social Icons

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο και σας αφήνετε ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας, θα επικροτηθεί από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους.

ΛΕΩΝ: Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός τομέας, είναι ικανός να σκιάσει το συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον.


ΙΧΘΥΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε.