Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΙΧΘΕΙΣ 2018

Το 2018 θα είναι γεμάτο αλλαγές. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας για να λειτουργήσετε καλά και να είστε ευτυχισμένοι. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή, οπότε να σκεφτείτε λογικά για τις επιλογές που θα κάνετε. 

Η φετινή χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο θα κριθεί αποκλειστικά από εσάς, αφού μόνο εσείς θα αποφασίζετε τι θέλετε από τις σχέσεις σας. Εάν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές, να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να μάθετε να ακούτε. Θα πρέπει να κινείστε γρήγορα, αλλά και να επιβραδύνετε για να απολαμβάνετε μικρά πράγματα.

Στον οικογενειακό και φιλικό σας χώρο φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και μιλάτε πριν σκεφτείτε. Σίγουρα δε θέλετε να βλάψετε τα συναισθήματα των άλλων ή να φανείτε αγενείς απέναντί τους με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Επαγγελματικά θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά στο ξεκίνημα της χρονιάς για να έχετε οφέλη μακροπρόθεσμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσαρμόστε τα σχέδιά σας με τι τρέχουσες συνθήκες. Μη βιαστείτε να αλλάξετε εργασία αν δε βεβαιωθείτε ότι η επόμενη της επιλογής σας είναι διαθέσιμη.

Με τα χρήματά σας να είστε προσεκτικοί και να εστιάζετε μόνο στα πράγματα που χρειάζεστε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε υποχρεώσεις ή χρέη, πριν αρχίσετε να κάνετε σπατάλες.

Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντάς σας συμπονετικούς, συναισθηματικούς, αλλά και ρεαλιστές απέναντι στα όνειρά σας. Δείτε με σοβαρότητα τις φιλίες σας και διαχωρίστε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας προκαλέσει άγχος στον επαγγελματικό τομέα, τόσο με τα σχέδιά σας, όσο και με τους συνεργάτες σας.

Μέχρι το Μάρτιο μπορείτε να πετύχετε και να προχωρήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας ή να επικεντρωθείτε σε παλιά έργα, προσπαθώντας να παραμείνετε στο σωστό δρόμο.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και να εστιάσετε στη σχέση σας. Απολαύστε παιχνίδια με το ταίρι σας, προγραμματίστε το χρόνο σας για να είστε περισσότερο μαζί και διασκεδάστε.

Τον Αύγουστο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να επαναφέρετε την τάξη στην καθημερινότητά σας, αλλά και να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Τον Οκτώβριο θα σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί σας και θα ενεργείτε λίγο πνιγηρά απέναντι στους άλλους. Θα αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά κοντά τους και θα προσπαθείτε να προσκολληθείτε επάνω τους.

Από το Νοέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, δείξτε ενθουσιασμό στα έργα που θα ξεκινήσετε και επιδιώξτε νέες ευκαιρίες πριν τελειώσει η χρονιά. Πιθανόν να βιώσετε αλλαγές στον τρόπο που κερδίζετε χρήματα και να χρειαστεί να εργαστείτε σε οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Θα είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, να φθάσετε στην επιτυχία ή να ανεξαρτητοποιηθείτε. Εξαλείψτε εμπόδια που υπάρχουν στην καθημερινότητά σας για να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε, να επεκταθείτε και να εξερευνήσετε τον κόσμο.
  
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί με τα προσωπικά σας ζητήματα, χωρίς να σταματήσετε να είστε γενναιόδωροι προς τους άλλους. Ανοίξτε νέους δρόμους, δείτε τις δυνατότητές σας, μελετήστε τις ιδέες σας και προχωρήστε αν χρειαστεί στο παρασκήνιο ώστε κανείς να μη μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας.
  
ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Η εμπιστοσύνη και η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Σκεφτείτε λογικά και πρακτικά την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε για το μέλλον σας, σαν ένα πάζλ που πρέπει όλα τα κομμάτια να ταιριάξουν. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι ή λάθος στις αποφάσεις σας, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να σιγουρευτείτε ότι πάτε σωστά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής σε επενδύσεις και οικονομικά σχέδια. Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο για να φέρετε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε τις χαοτικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας και χρειάζονται σταθεροποίηση, για να φέρετε ηρεμία στην καθημερινότητά σας.

ΜΑΪΟΣ 2018
Θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και με τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε. Να είστε περιεκτικοί και ανοιχτοί σε συζητήσεις που θα προκύψουν, για να μπορέσετε να καλύψετε εσωτερικά θέματα και τις ψυχικές σας ανάγκες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Καθώς εποχιακά το καλοκαίρι μόλις ξεκινάει, κάντε ένα τσεκάπ για να διασφαλίσετε την καλή σας υγεία. Μπορεί να κάνετε πολλά για άλλους και να εστιάζετε λιγότερο στον εαυτό σας, όμως, τώρα ήρθε η στιγμή που αυτό πρέπει να αλλάξει. Εργαστείτε πάνω στη δημιουργία καλύτερων ορίων, για να μην αισθάνεστε ότι οι άλλοι επωφελούνται μόνιμα από εσάς.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Σημαντικές αλλαγές στην καριέρα, στο επαγγελματικό και επιχειρηματικό τομέα θα υπάρξουν, σε σημείο που μπορεί να μην τις προλαβαίνετε. Διατηρήστε την ενέργειά σας υψηλή, γιατί ζητήματα από το παρελθόν που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θα σας γεμίσουν άγχος, που στη συνέχεια θα μετατραπεί σε πανικό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Εάν ακόμα δεν έχετε πάει διακοπές, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τις προγραμματίσετε και να τις απολαύσετε. Εσωτερικά θα αισθάνεστε ακόμα ανήσυχοι και αναστατωμένοι, αλλά διοχετεύοντας αλλού την ενέργειά σας θα νιώσετε καλύτερα. Ολοκληρώστε μικρές εργασίες που σας εγκλωβίζουν στην καθημερινότητά σας και ετοιμάστε βαλίτσες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Απολαύστε το χρόνο που έχετε με τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και εργαστείτε στο πως θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή, ακόμα και να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή διαφωνίες επαγγελματικού χαρακτήρα. Βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες πριν κατασταλάξετε σε αποφάσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Βελτιώστε τη συγκέντρωσή σας, καθώς η συμμετοχή σας σε πολλές δραστηριότητες δε θα σας αφήνουν χρόνο να επικεντρωθείτε σε κανέναν, ούτε καν στον εαυτό σας. Ο μήνας θα είναι αρκετά πιεστικός και θα χρειαστείτε το χώρο σας για να μη νιώθετε πως πνίγεστε. Μία ενδοσκόπηση εσωτερικού χαρακτήρα θα σας βοηθήσει για τη συνέχεια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Τα προβλήματα που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε, σας βοήθησαν να μάθετε περισσότερα. Οι αλλαγές στην καριέρα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στη ζωή. Πάρτε τον έλεγχο των πραγμάτων και προσπαθήστε να είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι να αρπάξετε τυχόν ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Γειωθείτε στην πραγματικότητα για να πετύχετε τα όνειρά σας και παρακολουθήστε τους στόχους σας στο έπακρο. Το σύμπαν θα συνωμοτεί υπέρ σας καθώς διανύετε τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αυξάνοντας σημαντικά τις αισθήσεις σας για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.