Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018

Ετοιμάζεστε για τη νέα χρονιά έχοντας κρατήσει έντονα σαν σκέψη ότι η προηγούμενη δεν ήταν τόσο εύκολη. Ναι μεν δεν έχετε άδικο, αλλά αν θέλετε να έχετε θετικές αλλαγές και να δοκιμάσετε νέα πράγματα θα πρέπει να πηγαίνετε με τη ροή.


Αρχίστε να είστε πιο ειλικρινείς πρωτίστως με τον εαυτό σας, ώστε στη συνέχεια να το πράξετε και με τους άλλους. Να είστε άμεσοι για το τι θέλετε στη ζωή σας, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε ότι πρέπει για να πετύχετε.

Εξετάστε τις σχέσεις σας με πιο ρεαλιστικό και πρακτικό τρόπο, κοιτώντας βαθιά μέσα στον εαυτό σας για να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε σε μια σχέση. Το 2018 είναι η χρονιά που ή θα προχωρήσετε σε περαιτέρω δέσμευση  εφόσον νιώθετε καλά με το ταίρι σας ή θα τελειώσετε αν κρίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακόμα και αν αυτό σας λυπεί, μακροπρόθεσμα θα είναι καλύτερα για εσάς.

Επαγγελματικά θα είστε πιο απασχολημένοι και δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Θα έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και αυτό θα σας αρέσει. Μοιραστείτε μ άτομα που συνεργάζεστε δημιουργικές ιδέες και προχωρήστε μπροστά, κάνοντας μικρά διαλείμματα όταν μπορείτε. Οργανωθείτε σωστά, φροντίστε να τακτοποιείτε έγκαιρα οικονομικές εκκρεμότητες και αποφύγετε άσκοπες δαπάνες.

Με τον Κρόνο –κυβερνήτη σας- και τον Πλούτωνα να παραμένουν στο ζώδιό σας για όλο το 2018, θα εργάζεστε πιο υπεύθυνα, θα αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας και θα μεταμορφώσετε ότι δε σας ικανοποιεί. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς οικονομικά, αλλά και να επιδιώξετε νέες ευκαιρίες και τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. 

Από το Μάρτιο μέχρι το Μάιο, θα είστε ανυπόμονοι, παρορμητικοί, αμυντικοί και ευάλωτοι σε απογοητεύσεις.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σας ωθεί να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να εκφράσετε συναισθήματα και να εξαλείψετε ζητήματα σχέσεων, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου αναζωογονεί την προσωπική σας ζωή.

Η ανάδρομη Αφροδίτη το Νοέμβριο θα προκαλέσει καθυστερήσεις, απομάκρυνση από τους στόχου σας και ίσως η συμπεριφορά σας δημιουργήσει άσχημες εντυπώσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Ο πρώτος μήνας του χρόνου έχει μόνο οφέλη για εσάς σε καριέρα, οικονομικά και σχέσεις, αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Να είστε ανοιχτοί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και να σκάψετε βαθύτερα σε ότι θέλετε να φτάσετε στον πυρήνα του, διατηρώντας πάντα τη σοβαρότητά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Μάθετε καινούρια πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας, εστιάστε σε θέματα που έρχονται από το παρελθόν και πρέπει πλέον να τα αντιμετωπίσετε και να τα αφήσετε πίσω. Μάθετε να ακούτε το ένστικτό σας, ενισχύοντας τους δεσμούς της διαίσθησης και του υποσυνείδητου.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σας, αρκεί να προωθήσετε τα έργα που έχετε κατά νου. Χρησιμοποιήστε σωστά την ενέργειά σας, εστιάζοντας σε θέματα που θα αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και άτομα του στενού σας κύκλου. Μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να σας επηρεάζουν ψυχολογικά και να χαλούν τη διάθεσή σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, πριν αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια για την υγεία σας. Στη συνέχεια κρατηθείτε δραστήριοι και ενισχύστε τις βάσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε ότι θέλετε και να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες. Προσφέρετε ανέσεις στον εαυτό σας που δε θα σας πιέσουν οικονομικά.

ΜΑΪΟΣ 2018               
Μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να ξέρετε που βαδίζετε. Επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο ξεκίνημα του μήνα και δημιουργήστε ιδέες που α σας βοηθήσουν. Να είστε πιο ανοιχτοί να ακούσετε προτάσεις που θα σας γίνουν από άτομα του επαγγελματικού χώρου, ακόμα και αν δε θέλετε να ακολουθήσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Ο τρόπος για να προχωρήσετε παρακάτω είναι να αφήσετε το μυαλό σας να λειτουργήσει ανενόχλητο και να γεννήσει νέες ιδέες, ώστε να πετύχετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη ζωή σας που έχετε ζητούμενο. Εάν παραμείνετε ανασφαλείς εξαιτίας όσων ακούτε από τους γύρω σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ρίξετε περισσότερο την ψυχολογία σας και να μείνετε στάσιμοι.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Αυτό το μήνα κρατήστε χαμηλούς τόνους και απομακρυνθείτε από πηγές έντασης. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε αντιπαραθέσεις ή να προβείτε σε νέα ή παλιά εγχειρήματα, καθώς η γενική αναστάτωση που θα υπάρχει θα σας ζημιώσει αν εμπλακείτε. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και πράγματα που σας ευχαριστούν, αποφεύγοντας σοβαρά θέματα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Έχετε επηρεαστεί έντονα από όσα συμβαίνουν γύρω σας και όσα ακούτε, σε σημείο να σας στοιχειώνουν παραφυσικά γεγονότα. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και ανοίξτε τις προοπτικές σας, αν θέλετε να ωφεληθείτε. Εάν υπάρχει συγκεκριμένο άτομο που ρίχνει την ψυχολογία σας, βγάλτε το από τη ζωή σας χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου θα είναι γεμάτος και πολυάσχολος με την καριέρα σας. Διαιρέστε τις ευθύνες σας και μεταβιβάστε ορισμένα καθήκοντα σε άλλους προτού επιβαρύνετε την υγεία σας. Εστιάστε στη φωτεινή πλευρά της ζωής σας, ξεφύγετε από ότι σας κολλάει πίσω και ξεκινήστε κάτι νέο κάνοντας το πρώτο βήμα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Μήνας δοκιμασιών για τις σχέσεις σας θα είναι ο Οκτώβριος, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Η υπομονή θα είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε δυσκολίες, χωρίς να έχετε μελλοντικά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να επανασυνδεθείτε  με φίλους από το παρελθόν, που έχουν ακόμη να σας δώσουν πολλά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Η ηρεμία που θα κρατήσετε θα ενισχύσει την ψυχική σας υγεία. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που σας εξαντλούν και θα χρησιμοποιήσουν για όφελός τους δικές σας ιδέες. Αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κοινωνικό σας περίγυρο, απλά αποτραβηχτείτε και εργαστείτε στα σχέδιά σας μόνοι σας, χωρίς να σας ενοχλεί κανένας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Θα υπάρχει σταθερότητα στην εργασία και στην καριέρα σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Οι φίλοι θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμη αυτό το μήνα, αφού θα έχουν τη διάθεση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν όπου εσείς ζητήσετε. Δείτε τα θετικά που υπάρχουν, συγκεντρώστε πληροφορίες και νιώστε σίγουροι για τα όνειρά σας.