Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ 2018

Νέα χρονιά ξεκινάει και πρέπει να ετοιμαστείτε να ζητήσετε και να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό. Αφιερώστε χρόνο στην εργασία σας, κινηθείτε έξυπνα και εφαρμόστε ότι σας ταιριάζει. Εστιάστε στην πειθαρχία, στη σκληρή δουλειά και στους στόχους σας. Επανεξετάστε σχέδια και ακολουθήστε μια διαφορετική πορεία για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Αντιμετωπίστε προβλήματα που σας κρατούν μόνιμα κολλημένους στο παρελθόν.


Με την Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου και τη Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου όπου και οι δύο γίνονται στον Υδροχόο, εστιάστε στα όνειρά σας και βρείτε τρόπους να τα υλοποιήσετε. Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά και να βγείτε νικητές.

Τέλος Μαρτίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Απριλίου, προσπαθήστε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν από παλιά και μην αφήσετε να διαιωνίζονται.

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια, δημιουργώντας σωρεία αλλαγών στη ζωή σας, αλλά από τα μέσα Μαΐου που αλλάζει θέση και περνάει στον Ταύρο θα αρχίσουν να επιβραδύνονται για να μπορείτε να τις διαχειριστείτε ευκολότερα. Θα υπάρχουν αλλαγές στον οικονομικό τομέα και θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα με νέους τρόπους ή με βοηθό την τύχη. Αυτό το κλίμα θα επικρατεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.
*          
Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Αύγουστο που ο κυβερνήτης σας Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα μειωθεί η ψυχραιμία σας και δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή να κάνετε συμβιβασμούς. Κάντε κάποιες προσαρμογές για να έχετε μεγάλη πρόοδο.

Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου πραγματοποιείται με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με άτομα που σας έχουν λείψει.

Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα νιώσετε μπερδεμένοι συναισθηματικά και δε θα μπορείτε να διαχωρίσετε τι να κρατήσετε και τι να τελειώσετε. Η ανάγκη σας να νιώσετε ξεχωριστοί θα είναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.

Μέχρι το Νοέμβριο ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, θέση ευνοϊκή για εσάς, για να εξερευνήσετε, να επεκτείνετε και να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας. Δημιουργήστε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με άτομα που θα σας ενδιαφέρουν και απομακρύνετε από τη ζωή σας όσους σας κουράζουν. Μπορεί να μην είστε τόσο ανοιχτοί στη δέσμευση, ούτε να αγωνίζεστε να διατηρήσετε την ειρήνη στις σχέσεις σας, αλλά να είστε υπομονετικοί με αγαπημένα πρόσωπα και να σιγουρευτείτε ότι δίνετε στον εαυτό σας την προσοχή που χρειάζεστε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Επικεντρωθείτε στη δημιουργία νέων πραγμάτων και διοχετεύστε τα συναισθήματά σας προς τις σωστές κατευθύνσεις. Μην αφήσετε στιγμές θυμού να σας παρασύρουν σε λάθος δρόμους ή μείνετε προσκολλημένοι σε αρρωστημένες καταστάσεις. Διοχετεύστε δημιουργικά τα συναισθήματά σας, εστιάζοντας μόνο στα θετικά και βλέποντάς τα από μια πιο ανάλαφρη σκοπιά. Καλή η σοβαρότητα, αρκεί να μην το παρακάνετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Επεκτείνετε και εργαστείτε πάνω σε σχέδια και στόχους, προωθήστε όνειρα εξερευνώντας ότι συμβαίνει γύρω σας ενώ ταυτόχρονα δοκιμάστε νέες ιδέες που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε θετικά για το μέλλον σας. Ο μήνας έχει να σας προσφέρει πολλά τόσο σε πρόοδο, όσο και σε ανάπτυξη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Διανθίστε τα πρακτικά σας σχέδια με μεγάλες ιδέες και προσπαθήστε να κινείστε πιο ρεαλιστικά σε ότι μπορείτε να κάνετε, αλλά και σε ότι δεν μπορείτε. Προς το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, φροντίστε να είστε ήρεμοι και μη φερθείτε σκληρά στον εαυτό σας. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, γεγονός που σας ξυπνάει μνήμες του παρελθόντος σε θέματα που αφήσατε ανοιχτά και τώρα νιώθετε έτοιμοι να βάλετε ένα τέλος. Εστιάστε στην προσπάθειά σας να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας, αλλά αν χρειάζεται να κάνετε μερικές αλλαγές πράξτε το.

ΜΑΪΟΣ 2018
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης φέρνει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικονομικές επιτυχίες. Αναπτύξτε περισσότερο αντικειμενική άποψη για να συνδέσετε σωστά τα κομμάτια του παζλ της ζωής σας και όπου χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω. Παράλληλα, πλησιάστε τα αγαπημένα σα πρόσωπα και εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να ανοιχθούν με τη σειρά τους προς εσάς.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, καθώς έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και το άγχος δε βοηθάει να ισορροπήσετε. Αρκετά από τα θέματά σας θα επιβραδύνουν, ειδικά προς το τέλος του μήνα που ο κυβερνήτης σας Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Μην πιεστείτε να προχωρήσετε σε κάτι που δε νιώθετε έτοιμοι, γιατί θα καταλήξετε σε αποτυχία.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Ρίξτε βαρύτητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, διαχειριστείτε τις σχέσεις και προσφέρετε στον εαυτό σας κάποιες ανέσεις που τις δικαιούστε. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα και τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του προς το τέλος του μήνα, η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα για αυτό μην ασχοληθείτε με οτιδήποτε δε γνωρίζετε καλά.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Με Άρη και Ερμή να συνεχίζουν την ανάδρομη πορεία τους, πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε όσους σας συναναστρέφονται με σύνεση και υπομονή. Μην είστε έτοιμοι να στήσετε καυγά από το τίποτα, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα με ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε. Προσπαθήστε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή θα σας φαίνεται δύσκολο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Ο Άρης επέστρεψε σε ορθή πορεία, οπότε μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι κυλούν οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και με σκληρή δουλειά θα έχετε ανταμοιβές. Φέρτε σε πέρας ευθύνες που έχετε αναλάβει και παθιαστείτε με ότι σας ευχαριστεί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει και βάλτε τάξη στη ζωή σας. Ίσως να είστε επιρρεπείς σε εκρήξεις θυμού προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξαιτίας της Αφροδίτης που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, αλλά βάζοντας μπροστά τη λογική και όχι οδηγούμενοι από το συναίσθημα θα βρείτε τις ισορροπίες σας και δε θα πλήξετε τις σχέσεις σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Ο Ουρανός συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνώντας πάλι στο ζώδιό σας και χρειάζεται να εργαστείτε και να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που απαιτούν εκκαθάριση. Ατενίστε το μέλλον, δείτε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν και επωφεληθείτε για να ανοίξετε τα φτερά σας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα είναι οδηγοί σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Η χρονιά κλείνει όμορφα, καθώς ο τελευταίος μήνας θα είναι αρκετά ήσυχος με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Στη συνέχεια, όμως, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ικανοποιήστε τις προσωπικές σας ανάγκες και περάστε τις γιορτές με τα άτομα που εσείς επιθυμείτε.