Social Icons

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σας ένας μήνας του μέλιτος.

ΛΕΩΝ: Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούριος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι ολοφάνερο ότι δε θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με το σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ότι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, εκεί που η φαντασία σας καλπάζει. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.