Social Icons

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύετε σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ότι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΛΕΩΝ: Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Καταναλώστε το χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια που ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι λίγο, οργανώστε το χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας μία- μία και οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα. Οι πιθανότητες ενίσχυσης του θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.


ΙΧΘΥΣ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.