Social Icons

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ: Έχετε αντοχές για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλλείματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών.

ΖΥΓΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούριες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σας τομέα, θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες.


ΙΧΘΥΣ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας.