Social Icons

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το ταίρι σας είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Αποδραματοποιήστε παρεξηγήσεις μεταξύ σας γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΛΕΩΝ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας για να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις, σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματα, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα.


ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματα της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.