Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2018

Το 2018 θα έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εστιάστε στα χόμπι και τους φίλους σας αντί της εργασίας σας. Η καριέρα σας θα κυλάει εύκολα και η επιτυχία θα είναι σίγουρη, απλά μερικές θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω και να χαλαρώσετε.  Μην αφήνετε τα προβλήματα να αποτελέσουν εμπόδιο.
 
Εάν τον προηγούμενο χρόνο αισθανθήκατε μειονεκτικά σε θέματα αγάπης, φέτος προετοιμαστείτε για ρομαντισμό και πάθος. Παλιές ή νέες σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μια επιπλέον σπίθα. Κατανοήστε τις ανάγκες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακούσει και των άλλων και συζητήστε τα συναισθήματά σας και το τι θέλετε από τις σχέσεις σας. Ακόμα και αν θα υπάρξουν διαφωνίες είναι λογικό, όμως, συνολικά όλα θα σας κυλάνε όμορφα.

Επαγγελματικά θα πάρετε περισσότερη χαρά απ’ ότι δυσκολίες, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ μέσα από συνεργάτες θα ανακαλύψετε νέους φίλους. Αποδεχθείτε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν για να προχωρήσετε φέτος δυναμικά. Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρήματα για τα επόμενα χρόνια, ώστε το 2018 να μπορείτε να ξοδέψετε για την ασφάλειά σας.

Ξεκινώντας η χρονιά αλλάξτε τις σχέσεις με την οικογένειά σας, βάλτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας και κάντε αλλαγές στο χώρο σας οι οποίες θα διαρκέσουν. Από τα μέσα Μαΐου η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη και θα σας διακατέχει ενθουσιασμός. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε απογοητεύσεις και προβλήματα.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με επιχειρήσεις, να εργαστείτε για να αλλάξετε ότι δε σας αρέσει ή να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια. Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου, θα ζήσετε επιστροφές προσώπων και ίσως προβείτε σε επανασυνδέσεις. Μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, γιατί μπορεί πολύ γρήγορα να αναθεωρήσετε.

Ο Σεπτέμβριος προσφέρεται για να αναλάβετε δράση, να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας και να προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέχρι το Νοέμβριο.

Από το Νοέμβριο ο Δίας θα βρίσκεται χορηγός σας στο να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και να είστε πιο ανεξάρτητοι. Το δεύτερο μισό του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε υποθέσεις που εκκρεμούν από παλιά και να βρείτε τρόπο ολοκλήρωσής τους.

Το Δεκέμβριο επιδιώξτε να πετύχετε οικονομικές ευκαιρίες ή να δημιουργήσετε καινούριες, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Αξιοποιήστε στο έπακρο τις επιθυμίες σας, καθώς το ξεκίνημα του χρόνου είναι ιδανικό για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε εργασιακό τομέα και διευθετήστε προβλήματα που προκύπτουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην ασχολείστε με ότι δε σας ενδιαφέρει, σπαταλώντας το χρόνο σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Θα είστε έντονα απασχολημένοι με δραστηριότητες, εργασιακά θέματα, αλλά και επαφές προσωπικού χαρακτήρα. Αφήστε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό  να σας παρασύρει σε νέες ευκαιρίες, ακόμα και αν θα βγείτε από την άνεση της καθημερινότητας που έχετε συνηθίσει.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Μελετήστε σωστά τις κινήσεις σας καθώς ο μήνας ευνοεί τον οικονομικό σας τομέα. Μην πτοείστε εάν η επικοινωνία σας προσκρούει σε εμπόδια. Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με κάποιους ανθρώπους ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει εκεί που πρέπει και όχι σε ανυπόστατα σενάρια.
  
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε, καθώς θα σας είναι πιο εύκολο να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Εργαστείτε πάνω στις ιδέες σας και υποχωρήστε όπου χρειάζεται. Μιλήστε με μεγαλύτερη σαφήνεια σε συνεργάτες ή άτομα κύρους, ακόμα και αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω επειδή ορισμένοι δε θα είναι εξυπηρετικοί.

ΜΑΪΟΣ
Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα σας χρειάζονται και είναι περίοδος που πρέπει να δώσετε προσοχή. Κινηθείτε με ευελιξία, προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου κρίνεται ότι μπορείτε και στη συνέχεια αναλάβετε δράση στα επαγγελματικά σας. Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Παρότι το καλοκαίρι μόλις μπήκε, εάν θέλετε να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα μπορείτε να τολμήσετε ολιγοήμερες διακοπές για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, εφοδιαστείτε με υπομονή και δουλέψτε επιδεικνύοντας ομαδικό πνεύμα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει. Δώστε βάση στη διατροφή σας, περιορίστε κακές συνήθειες και βελτιώστε τις αντοχές σας. Βγάλτε τη ρουτίνα από τη ζωή σας, οργανωθείτε και επικεντρωθείτε στο να είστε παραγωγικοί. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα με σύνεση και ορθολογισμό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Μην ξεπεράσετε τα όριά σας ή ξεφύγετε πέρα των δραστηριοτήτων σας, γιατί αυτός ο μήνας απαιτεί να δείτε τις καταστάσεις που υπάρχουν με ψυχραιμία. Κάντε μικρά διαλείμματα βάζοντας άχρηστες υποθέσεις στο παρασκήνιο και αφήνοντας στην άκρη παρορμητικότητα και εγωισμούς.
  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου θα σας ωθήσει να αναλύετε τα πάντα, είτε θα αφορούν τα προσωπικά σας, είτε τα επαγγελματικά σας. Εστιάστε στην ταχεία επίλυση σοβαρών προβλημάτων, ώστε στη συνέχεια το μυαλό σας να μπορεί να διαχειριστεί πιο εύκολα νέες ιδέες, σχέδια και δεσμεύσεις. Με θετικότητα μπορείτε να πετύχετε και τα πιο δύσκολα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Αμέτρητες οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα για να ζήσετε την αγάπη, να ερωτευθείτε ή να αναζωπυρώσετε παλιές φλόγες. Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε το παρελθόν, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία. Εστιάστε σε αυτό που σας τραβάει, φροντίζοντας να δίνετε τις σωστές εντυπώσεις στο άτομο που θέλετε να προσελκύσετε και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Αυξημένη θα είναι η οικειότητά σας με συνεργάτες και άτομα κύρους, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιωθεί και η επικοινωνία σας μαζί τους. Κάντε ότι πρέπει για να επεκταθείτε και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερο χώρο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε περασμένα όνειρα που δεν έχετε ακόμα υλοποιήσει.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον τελευταίο μήνα του χρόνου, καθώς όλα φαίνεται πως θα λειτουργούν υπέρ σας. Μπορεί να είστε αβέβαιοι για την κατεύθυνσή σας, αλλά όσο περνούν οι μέρες θα είστε πιο σίγουροι για την πορεία και τις ικανότητές σας. Αφιερώστε χρόνο στο να απολαύσετε τις στιγμές, ώστε να κλείσει η χρονιά με λιγότερο άγχος.