Social Icons

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος...

Στις 2 ο Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Κριό, δίνοντας ώθηση σε θέματα που είχαν μείνει στάσιμα και δοκίμαζαν τις αντοχές σας. Οι ανατροπές, οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καθώς και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.

Στις 2 Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Καρκίνο, αυξάνοντας τις ευαισθησίες σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 3 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.

Στις 6 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Στις 8 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία στο Σκορπιό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

Στις 8 ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν.

Στις 8 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με το Δία στο Σκορπιό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

Στις 9 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 10 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.

Στις 11 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω,  κάνοντάς σας περισσότερο επιφυλακτικούς, προσεκτικούς και δύσπιστους. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Στις 13 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.

Στις 14 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.

Στις 15 ο Δίας στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνει ξεκάθαρο μυαλό, φέρνει αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στις 17 Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση.

Στις 20 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

Στις 25 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Δία στο Σκορπιό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.

Στις 26 ο Άρης περνάει στον Τοξότη, φέρνοντας δυναμισμό και νέα ξεκινήματα. Καλυτερεύει η διάθεση και μαζί και η διαίσθησή σας, οπότε θα είστε πιο ευέλικτοι. Διαχειριστείτε έξυπνα σχέδια και στόχου, επιδεικνύοντας ζήλο και διάθεση για μάθηση.

Στις 28 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Στις 31 Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στο Λέοντα, δημιουργεί σημαντικά γεγονότα και φέρνει μεγάλες προκλήσεις. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).

Στις 31 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί.