Social Icons

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την  έκβαση που θέλετε. Ξεκινήστε κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μην μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο.


ΙΧΘΥΣ: Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ότι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας.