Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2018

Η νέα χρονιά θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού σαφώς θα είναι πιο εύκολη από τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλο που η σταδιοδρομία σας θα σας αγχώνει, ο ενθουσιασμός δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει. Μείνετε επικεντρωμένοι σε ότι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μην αγνοήσετε τις επιθυμίες σας.

Το 2018 να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας αντί να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε άλλους, καθώς οι όποιες αλλαγές γίνουν θα καθορίσουν τις επιλογές σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι αυξημένα και η σεξουαλικότητά σας υψηλή. Αποφύγετε να καταπιέσετε ότι νιώθετε, για να μην υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με την οικογένειά σας και μη φοβηθείτε να πείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ή σας προσβάλλει. Αυτό θα ισχύει και για το φιλικό σας περιβάλλον.

Κάντε ότι χρειάζεται για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας το μέγιστο που μπορείτε. Δώστε προσοχή στον οικονομικό σας τομέα, για να αισθανθείτε ασφαλέστερα ή για να προβείτε σε επενδύσεις.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη και το Δία να κινούνται στο ζώδιό σας. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τη ζωή σας, να αλλάξετε ότι σας κρατάει πίσω και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέα πράγματα. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου, απαιτεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας.

Ο ανάδρομος Ερμής από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, θα φέρει ανακατατάξεις στην εργασία σας, ενώ θα χρειαστεί να επιστρέψετε σε δουλειές που είχατε ασχοληθεί παλαιότερα. Εξασφαλίστε σταθερότητα και ασφάλεια στα οικονομικά σας, συγκεντρώνοντας συμβουλές και πληροφορίες.

Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, σας ωθεί να είστε πιο φιλόδοξοι, να ορίσετε νέους στόχους και να συναντήσετε καινούρια πρόσωπα. Αν δουλέψετε σκληρά, έξυπνα και υπεύθυνα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε εμπόδια.

Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να είστε επιεικείς και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας. Ίσως συναντήσετε προβλήματα στην επικοινωνία σας και να μην εστιάζεστε εκεί που πραγματικά πρέπει. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή, αλλά δώστε μια δεύτερη ευκαιρία όπου απαιτείται. ΄

Από το Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς, ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις και αναζωπυρώστε τη φλόγα που έχει σβήσει. Ενδέχεται να προβείτε σε αλλαγές στις σχέσεις σας ή να προσπαθήσετε να προσελκύσετε ανθρώπους που απασχολούν τη σκέψη σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, ξεκινήστε κάτι νέο επιχειρησιακά και εστιάστε στη δημιουργία επιτυχίας, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη χρονιά που έρχεται, ξεκινώντας από τώρα να βάζετε τις βάσεις, ώστε στη συνέχεια να σας φαίνονται όλα πιο εύκολα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό για το μέλλον, αποφεύγοντας κινήσεις που είχατε κάνει και στο παρελθόν και δεν απέδωσαν. Η επανάληψη δε θα βοηθήσει, αλλά απεναντίας θα σας γυρίσει πίσω. Το ζητούμενό σας είναι να ανακαλύψετε ευκαιρίες που θα σας αποφέρουν συνεργασίες και κέρδη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Θα έχετε υποστήριξη από συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε την πρώτη κίνηση όπου βλέπετε απραξία. Ασχοληθείτε με διαφορετικά έργα και ιδέες, αποφεύγοντας να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε πολλά ταυτόχρονα. Αν μοιραστείτε σε κομμάτια, δε θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τίποτα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Αρκετά συναισθηματικός θα είναι ο δεύτερος μήνας της άνοιξης και καθώς η ευαισθησία σας θα χτυπάει κόκκινο, μάθετε να συγχωρείτε και να προχωράτε μπροστά όταν χρειάζεται. Πριν περάσετε στη δράση, μελετήστε τις λεπτομέρειες ώστε να έχετε καλύτερη και σαφέστερη άποψη των πραγμάτων.

ΜΑΪΟΣ 2018
Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και μέσα από αυτά θα βρείτε καινούριους συνεργάτες, ενώ φαίνεται πως θα καρποφορήσει και νέος έρωτας. Να είστε ανοιχτοί και εκφραστικοί στις ιδέες, τις απόψεις, τα σχέδιά και τα συναισθήματά σας. Δεχθείτε την υποστήριξη τρίτων σε ορισμένες καταστάσεις που αισθάνεστε άβολα να τις φέρετε μόνοι σε πέρας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Το καλοκαίρι ανοίγει τις πύλες του και πρέπει να κρατήσετε ανοιχτούς όλους τους δρόμους. Μέσα από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα έρθει ευημερία και αύξηση κερδών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διεξόδους και κρατηθείτε γειωμένοι στην πραγματικότητα. Ενισχύστε τα θεμέλια της ζωής σας, αλλά και για τον εαυτό σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την εμφάνιση και το χαρακτήρα σας και απολαύστε την αγάπη, τον ρομαντισμό και το πάθος. Πατήστε στα πόδια σας και ενισχύστε τη δυναμικότητά σας για να πάψετε να νιώθετε σαθρό τα έδαφος. Θα υπάρχουν ευκαιρίες προέκτασης τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Κάντε ένα γενικό τσεκάπ της υγείας σας, καθώς το άγχος δείχνει να σας έχει καταβάλλει και διάφορες ιδέες που έχουν αρχίσει να περνούν από το μυαλό σας πρέπει να καταρριφθούν.  Επαγγελματικά κινηθείτε γρήγορα και χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά σας για να προχωρήσετε τους στόχους σας.
  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Νέες δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να πρωτοπορήσετε και να κερδίσετε πόντους στον εργασιακό σας χώρο. Ολοκληρώστε έργα που έχετε ξεκινήσει, μικρά ή μεγάλα, καθώς η συσσώρευσή τους σας κρατάει πίσω. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και επιστρέψτε στο προσκήνιο για να ζήσετε τα όνειρά σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Θα είστε σε θέση να κοιτάξετε κατάματα το μέλλον, αφού η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη. Μην καταπιαστείτε με μεγάλα πράγματα που είναι έξω από τις δυνατότητές σας, γιατί σας χρειάζεται ξεκούραση και χαλάρωση. Πάρτε το χρόνο σας σε ότι σας προτείνουν και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Μη σπαταλάτε τη ζωή σας σε ασήμαντα ζητήματα. Συγκρατήστε το θυμό και την ψυχραιμία σας, σε στιγμές που νιώθετε εκτός εαυτού από οικογενειακά σας πρόσωπα. Αφιερώστε το χρόνο και την ενέργειά σας σε μελλοντικά σχέδια και πάρτε την απόφαση να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι χαρούμενος και θετικός. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας και πως θα περάσετε τις γιορτές σας, χωρίς να παρασυρθείτε σε αλόγιστα έξοδα. Κρατήστε χρόνο για τον εαυτό σας, διασκεδάστε, βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και κάντε δημιουργικές αγορές.