Social Icons

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού αλλά και προσωπικού σας τομέα θα ανθίζουν. Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο το χρόνο, να βγει μαζεμένη και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας.

ΛΕΩΝ: Οι συνήθεις ημικρανίες σας αρχίζουν να λιγοστεύουν και θα φτιάξει η ψυχολογία σας, εφόσον δε θα ταλαιπωρήστε τόσο συχνά όπως πρώτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα εάν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε  καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα.