Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2018

Το 2018 μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολο, αλλά θα αισθανθείτε αισιόδοξοι για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί σε οποιαδήποτε σχέση σας . Οπότε μάθετε να ακούτε, να κάνετε νέα πράγματα με τους άλλους και να περνάτε χρόνο μαζί τους. Κάντε πράγματα που αγαπάτε, συναντήστε άτομα που μοιράζονται τα ίδια πάθη με εσάς και αλλάξτε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Εξοικονομήστε χρήματα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε δαπάνες και να τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγαλύτερος και θα έχετε πολλά να κάνετε, αλλά με σκληρή δουλειά θα είστε σε θέση να το διαχειριστείτε. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε συναδέλφους ή άτομα κύρους για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Είναι οι τέλειοι άνθρωποι για να ζητήσετε βοήθεια όταν πρόκειται για την καριέρα σας, ενώ μπορούν να βοηθήσουν και στην αύξηση των γνώσεων σας, γεγονός που θα σας κάνει πιο επιθυμητό εργαζόμενο.

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με αρκετή ενέργεια ώστε να είστε στοργικοί, να μοιραστείτε αγάπη, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, αλλά και να εργαστείτε με ενθουσιασμό. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων σας και μπορείτε να εργαστείτε για να εξαλείψετε οικονομικά ζητήματα και να δείτε ανταμοιβές για έξυπνες οικονομικές αποφάσεις και ευθύνες. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου προσδίδει θετική ενέργεια στις στενές σχέσεις και τον εργασιακό σας τομέα.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου εστιάστε στις σχέσεις σας, αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, τι να μεταμορφώσετε και τι πρέπει να αφήσετε. Από τα μέσα Μαΐου θα υπάρξει αλλαγή στην επαγγελματική ζωή και τους στόχους σας, αλλά και ευκαιρίες. Προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και να κάνετε αλλαγές μόνο εκεί που χρειάζεται.

Η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου βοηθάει να εξαλείψετε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε παρακάτω. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, είναι κατάλληλη για να επικεντρωθείτε σε νέες οικονομικές ευκαιρίες, αλλά ίσως θελήσετε να επικεντρωθείτε στο να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα του παρελθόντος. Εστιάστε σε νέες αρχές, νέες ευκαιρίες, στις δυνατότητες σας, τι θέλετε να ξεκινήσετε και στις δικές σας ανάγκες. Ακολουθήστε αυτό που σας παθιάζει περισσότερο και να έχετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα. 

Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα καθώς θα ζητάτε απεγνωσμένα την προσοχή τους. Από τις αρχές Νοεμβρίου μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, να είστε πιο παραγωγικοί και να εστιάσετε στη δουλειά που σας αρέσει.

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας και θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη υπομονή.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα χόμπι σας και στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με άτομα που σας διασκεδάζουν. Περάστε τον πρώτο μήνα του χρόνου χαλαρώνοντας και ασχολούμενοι με τον εαυτό σας, καθώς θα σας είναι πιο εύκολο να περνάτε το χρόνο σας με ανάλαφρες καταστάσεις απ’ το να επικεντρωθείτε σε σοβαρά θέματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Θα υπάρχει περισσότερη δομή και τάξη στη ζωή σας ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και να κερδίσετε πράγματα. Ελέγξτε τι συμβαίνει γύρω σας και τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Θα βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό. Κάντε μια ενδοσκόπηση των «θέλω» σας και δείτε τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Εργαστείτε με ηρεμία και ησυχία για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να καταλάβετε πιο είναι το σωστό. Ακούγοντας συμβουλές από αγαπημένα άτομα που θέλουν το καλό σας, μπορείτε να ανακαλύψετε τα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και να ξεδιπλώσετε πτυχές του εαυτού σας που μέχρι στιγμής δεν είχατε ανακαλύψει.

ΑΠΡΊΛΙΟΣ 2018
Αυτό το μήνα ίσως να μην έχετε όσο χρόνο θα θέλατε για να εργαστείτε πάνω στους στόχους σας και να πρέπει να το κάνετε αργότερα. Όμως, αυτό που σίγουρα προέχει είναι να δείξετε την πρέπουσα σημασία και προσοχή στις σχέσεις σας, αφού κάποιες από αυτές μπορούν να λειτουργήσουν εις βάρος των σχεδίων σας. Μην ασχοληθείτε με λάθος ανθρώπους.

ΜΑΪΟΣ 2018
Δείξτε πάθος και τόλμη σε ότι χρειάζεστε και επενδύστε σε αυτό. Όσο ο μήνας θα κυλάει, φροντίστε να ανακαλύψετε τρόπους να διαχειριστείτε τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο. Καταπολεμήστε το ενδιαφέρον σας ανούσια πράγματα και εστιάστε στα σωστά. Συνεχίστε την αναζήτηση για να φέρετε θετικά πράγματα στην καθημερινότητά σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Η διάθεσή σας φαίνεται να χαλάει προσωρινά και αντί να συγκεντρώνεστε στους στόχους σας, θα σας βγουν στην επιφάνεια δυσαρέσκεια, φόβος αλλά και οργή. Αντί να προσπαθήσετε να τα κρύψετε, βρείτε έναν υγιή τρόπο να εκφραστείτε και να απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας αρνητικά συναισθήματα που δε θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Η διάθεσή σας αρχίζει να φτιάχνει αισθητά και θα νιώσετε πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για να εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, να επιδιώξετε νέες ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Δείξτε πείσμα και όχι τεμπελιά σε ότι κάνετε και ταυτόχρονα φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Προσπαθήστε να φέρετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σας, κάτι που το χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω και μέχρι στιγμής δεν το νιώθατε τόσο έντονα. Επιζητήστε την αρμονία και την ηρεμία στην καθημερινότητά σας, καθώς νιώθοντας ισορροπημένοι θα μειωθούν το άγχος και οι ανασφάλειες για το μέλλον σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Χρειάζεται να κάνετε ορισμένες αλλαγές και να προσαρμόσετε εκ νέου καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, εφόσον βλέπετε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα βρίσκει στόχο την καριέρα σας, γεγονός που σημαίνει ότι με σκληρή δουλειά και έξυπνες επιλογές μπορείτε να έχετε πρόοδο, να πετύχετε στόχους και να φτάσετε την επιτυχία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Θα έχετε την τάση να περιμένετε πολλά από αυτό το μήνα και να είστε ανυπόμονοι και απαιτητικοί. Αυτό θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας και πρέπει να φροντίσετε να είστε πιο ρεαλιστές και να μη ζείτε σε ουτοπίες. Καλά τα όνειρα αλλά θα πρέπει να είναι και εφικτά για να μην απογοητευτείτε. Μην προσκολληθείτε σε φαντάσματα του παρελθόντος.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Έχει συσσωρευτεί αρκετή δουλειά που πρέπει να κάνετε και πρέπει να αναλάβετε δράση, ώστε να εξομαλύνετε το πρόγραμμά σας και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα που θα σας βάλουν σε τάξη. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει ή να σας μπερδέψει στις αποφάσεις σας, γιατί θα εγκλωβιστείτε και συναισθηματικά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και εκτός από έναν απολογισμό του τι κάνατε μέχρι τώρα και τι προσφέρατε στον εαυτό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Τολμήστε να κάνετε ταξίδια, να πάτε σε μέρη που δεν έχετε δει, να δείτε κόσμο, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας ενθουσιάσουν και ανοίξτε τους ορίζοντές σας.