Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2018

Άλλος ένας χρόνος έφτασε στο τέλος του και το 2018 έρχεται να κάνει ξεκαθαρίσματα και να βγάλει από πάνω σας ότι σας ταλαιπώρησε, σας κούρασε και σας αποδιοργάνωσε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που σας δένουν συναισθηματικά.

Η χρονιά ξεκινάει με αρκετή ενέργεια για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να προβείτε σε συνεργασίες, αλλά και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο που έχετε. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, ζητάει από εσάς να επικεντρωθείτε και να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας στο έπακρο, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου αυξάνει την αισιοδοξία και η σκληρή και έξυπνη δουλειά ανταμείβεται.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Ερμής θα κινηθεί φέτος ανάδρομα 3 φορές. Από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο θα σας ωθήσει σε αμφισβητήσεις, ενώ η επικοινωνία σας θα προσκρούει σε εμπόδια. Από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο θα δυσκολεύεστε να εστιάσετε στους στόχους και στα σχέδιά σας. Από το Νοέμβριο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να είστε πιο υπομονετικοί με τους γύρω σας.

Από τον Ιούνιο έως τα μέσα Αυγούστου θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος, οπότε φροντίστε να μην είστε αμυντικοί αλλά να έχετε ανοιχτό μυαλό.

Τον Ιούλιο ίσως χρειαστεί να απαλλαγείτε από κάποιους ανθρώπους που δεν αισθάνεστε ισχυρή σύνδεση μαζί τους και να εργαστείτε για την ενίσχυση των συνδέσεων που έχετε με κάποιους άλλους, καθώς ο Άρης θα κινείται ανάδρομα μέχρι τον Αύγουστο, γεγονός που μπορεί να φέρει προβλήματα στις στενές σχέσεις σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.


Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου φέρνει θετικές εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα, νέες ευκαιρίες, σταθερότητα και ασφάλεια. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου σας αναζωογονεί και παρόλο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα φέρει δυσκολίες σε θέματα δεσμεύσεων, ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και γενναιόδωροι. Εστιάστε σε σοβαρά θέματα της ζωής σας. Επανεκτιμήστε την εργασία σας και βεβαιωθείτε ότι κάνετε κάτι που αγαπάτε.

Το Δεκέμβριο εστιάστε στους στόχους σας και εργαστείτε για να σημειώσετε πρόοδο και επιτυχία, πριν η χρονιά φτάσει στο τέλος της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Ξεκινήστε τη χρονιά σας εστιάζοντας στα έργα που χρειάζεστε και στα καθήκοντα που έχετε αναλάβει. Εργαστείτε οργανωμένα, δομημένα, λεπτομερώς και πειθαρχημένα. Χρησιμοποιήστε μερικές από τις ιδέες σας που σας κάνουν να αισθάνεστε ικανοί να πάτε ένα βήμα μπροστά και εξαλείψτε αυτές που δε σας προσφέρουν τίποτα ουσιώδες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Ο δεύτερος μήνας του χρόνου θα σας απασχολήσει περισσότερο σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας και ιδιαίτερα με τα άτομα που είναι βαθιά συνδεδεμένα με την προσωπική σας ζωή. Ναι μεν έχουν την αμέριστη προσοχή σας, αλλά εσείς θα θέλετε να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να επεκτείνετε τα θέλω σας και να εξερευνήσετε τον κόσμο.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Δείξτε την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για τα σχέδιά σας τάση που ενισχύεται εξαιτίας του Ερμή που προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Κρατήστε τις ιδέες σας προς υλοποίηση για αργότερα που θα είναι έτοιμοι να σας ακούσουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ιδανικός για να ψάξετε, να ερευνήσετε και να φτάσετε στην καρδιά κάθε θέματος ή κατάστασης που έχετε να αντιμετωπίσετε. Δείξτε κατανόηση σε ότι συμβαίνει γύρω σας και ανακαλύψτε τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από καθετί. Ο ρεαλισμός μπορεί να σας επηρεάσει, για αυτό προσπαθήστε να είστε πρακτικοί αντί για ιδεαλιστές.

ΜΑΪΟΣ 2018
Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά και το μεγάλο σας ατού θα είναι οι άμεσες συνομιλίες σας. Θα είστε ευέλικτοι, ευπροσάρμοστοι και ανοιχτοί σε προσκλήσεις και προκλήσεις. Αφήστε το υποσυνείδητο να συναντήσει τις επιθυμίες σας, ώστε να βρείτε τα σωστά κίνητρα που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Να είστε έτοιμοι να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις, καθώς ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται από δράση και άφθονες αλλαγές. Κατασταλάξτε σε αποφάσεις και μην πιέσετε τους άλλους να ακολουθήσουν τα σχέδιά σας αν δε νιώθουν έτοιμοι, γιατί οι αντιδράσεις τους θα σας στενοχωρήσουν. Παραμείνετε παθιασμένοι και αληθινοί και θα βρείτε συνοδοιπόρους.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να φέρετε στη ζωή σας σταθερότητα και ασφάλεια. Προχωρήστε μπροστά και διασφαλίστε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε δραστικές ή ακραίες αντιδράσεις που θα σας αναγκάσουν να δώσετε εξηγήσεις σε πρόσωπα που προσπαθείτε να αποφύγετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Ασχοληθείτε με νέες ιδέες και σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν να αποκολληθείτε από το παρελθόν που σας κρατάει πίσω. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούριες γνωριμίες Και απελευθερωθείτε διανοητικά. Η έκλειψη του μήνα θα ζητήσει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Μήνας αποφάσεων προβλέπεται να είναι ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, αλλά και οικονομικών ανακατατάξεων. Δείτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας, αφουγκραστείτε τον παλμό όσων συναναστρέφεστε και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Ασχοληθείτε και με το συναισθηματικό σας τομέα που τελευταία φαίνεται να έχετε παραμελήσει.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Ολοκληρώστε ότι έχετε ξεκινήσει με υπομονή και επιμονή. Καθήκοντα, δουλειές, αλλά και μικρά πράγματα που έχετε αναλάβει πρέπει να γίνουν, οπότε ο προγραμματισμός κρίνεται απαραίτητος. Δώστε χρόνο και στον εαυτό σας, προχωρώντας σε μικρές αλλαγές που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Ακούστε τη φωνή που σας μιλάει μέσα σας για να κατευνάσετε τις ανησυχίες σας. Ο προτελευταίος μήνας του χρόνου είναι σημαντικός για να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προβάλετε την ικανότητά σας να πετύχετε στόχους. Μη χειρίζεστε τους γύρω σας σύμφωνα με τι σας βολεύει, αλλά αντίθετα φροντίστε να είστε παραγωγικοί.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Αξιοποιήστε στο έπακρο τον τελευταίο μήνα της χρονιάς για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας φέρουν κοντά στην ευτυχία. Τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε θα σας οδηγήσουν σε νέους στόχους και τροποποιήσεις των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, ώστε να περάσετε όμορφα τις γιορτές.