Social Icons

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2018

Ποικιλία στα πάντα θα περιέχει για εσάς το 2018 και τα περισσότερα θα σας φαίνονται ιδιαίτερα εύκολα. Σαφώς θα χρειαστεί να εργαστείτε τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους άλλους, οπότε ταξινομήστε τις προτεραιότητές σας στο ξεκίνημα της χρονιάς για να ξέρετε που θα εστιάσετε αργότερα. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις που θα σας κάνουν να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, να τα δεχθείτε και να τα ελέγχετε όσο πρέπει.
Προσπαθήστε να πάτε με τη ροή και όχι να αγχώνεστε. Εμπιστευθείτε φίλους που έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξία τους για να νιώσουν πιο κοντά σας και να μοιραστούν σημαντικές πληροφορίες. Επαγγελματικά θα νιώθετε πιο ανάλαφροι αφού θα έχετε λιγότερα πράγματα να διαχειριστείτε, ενώ οι δημιουργικές σας ιδέες θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας. Συνεργαστείτε μα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν και αποφύγετε να μοιράζετε ιδέες σε όσους περιμένουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σας. Ελέγξτε τα έξοδά σας, τακτοποιήστε υποχρεώσεις και μην παραλείψετε πληρωμές.

Από το τέλος του Ιανουαρίου που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και μέχρι τα μέσα Μαρτίου, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός και ενέργεια. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες και αναλάβετε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας ωθεί να επικεντρωθείτε σε νέες ιδέες, να κάνετε νέα σχέδια και να έχετε πιο ενεργό νου. 

Από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, εστιάστε σε προβλήματα που πρέπει να διευθετήσετε και εργαστείτε πάνω σε αλλαγές που πρέπει να κάνετε χωρίς να βιάσετε τα πράγματα. Από το Μάιο θα βιώσετε αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις και στην επαγγελματική σας ζωή. 

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σας ενισχύει συναισθηματικά και θα είστε πιο πρόθυμοι και ανοιχτοί να αναλάβετε δεσμεύσεις, ενώ η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου βοηθάει να επεκτείνετε τη ζωή σας, να μάθετε νέα πράγματα και να αποκτήσετε νέες προοπτικές.

Το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα που απαιτούν την προσοχή σας και να γίνετε πιο υπεύθυνοι απέναντι στα χρήματά σας. Το Σεπτέμβριο θα είστε σε θέση να κάνετε πιο σωστές επιλογές.

Ο Δίας –κυβερνήτης σας- περνάει στο ζώδιό σας στις αρχές Νοεμβρίου και θα αισθάνεστε αισιόδοξοι και έντονα δημιουργικοί. Θα γεμίσετε ιδέες και θα θέλετε να επεκταθείτε, να εξερευνήσετε, να αισθανθείτε και να δώσετε ευκαιρίες σε κάτι που είχατε δοκιμάσει και είχε αποτύχει.

Το Δεκέμβριο ολοκληρώνεται τη χρονιά περνώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με την οικογένειά σας. Θα δέχεστε και θα είστε υποστηρικτικοί απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα είστε πιο ζεστοί συναισθηματικά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Η χρονιά ξεκινάει δίνοντάς σας άπλετη τύχη σε ότι θέλετε να κάνετε, αφού θα ζείτε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να κάνετε πολλά μόνοι σας, χωρίς να ευδοκιμήσουν στο παρασκήνιο άλλα άτομα και να πάρουν λίγο από τη δόξα σας. Εργαστείτε σε νέους στόχους, χωρίς παρεμβολές.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018
Η ενέργειά σας αυτό το μήνα θα είναι επιταχυμένη, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε νέα έργα ή να επιδιώξετε καινούρια εγχειρήματα. Αναλύστε τις ιδέες σας, σχεδιάστε τα πλάνα σας και αναλάβετε δράση για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Διατηρήστε ακμαίο τον ενθουσιασμό σας και προχωρήστε δυναμικά.
  
ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
Προχωρώντας στον πρώτο μήνα της άνοιξης αρχίζει να μειώνεται η ενέργειά σας και καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε κείνο το έργο που απαιτεί περισσότερη προσοχή για να γλιτώσετε από προβλήματα. Ταυτόχρονα ασχοληθείτε με γνωστά σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας και στηρίζονται πάνω σας.
  
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
Θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε κινδύνους σε σταδιοδρομία, επενδύσεις, αλλά και σε σχέσεις, όμως, μην προχωρήστε σε οριστικές αποφάσεις πριν μελετήσετε όλες τις παραμέτρους. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορούν να σας εμπλέξουν χωρίς λόγο.

ΜΑΪΟΣ 2018
Ο μήνας φέρνει μαζί του πολλές ευκαιρίες και επιβάλλετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες και αυτές που σας ταιριάζουν. Εργαστείτε πάνω στις ιδέες σας για να κάνετε τα πράγματα να κινούνται πιο γρήγορα και να κάνετε πιο εύκολα αλλαγές αν αυτό χρειαστεί. Η ενέργειά σας και πάλι θα αυξάνεται για να μεταπηδάτε στη δράση με νέες ιδέες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Κρατήστε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να καταλάβετε καλύτερα τι ζητάει η καρδιά και η ψυχή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να νιώσετε τον εσωτερικό σας εαυτό και την πνευματικότητά σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν όσοι βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον και μην εκρήγνυστε αν κάτι δε σας αρέσει, επειδή θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
Είναι ένας καλός μήνας για να κάνετε απολογισμό των πεπραγμένων σας, να καθαρίσετε το μυαλό σας και να βγάλετε από πάνω σας οτιδήποτε ανεπιθύμητο. Δείτε τα πράγματα με σοβαρότητα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να φοράτε παρωπίδες και παθιαστείτε σε ότι σας αρέσει πραγματικά.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έρχεται σαν από μηχανής Θεός, να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ταξίδια που θα προκύψουν είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Κάντε ορισμένες αναθεωρήσεις σε σχέδια που υπάρχουν, προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές, επεκτείνετε τους στόχους σας και βρείτε τον ενθουσιασμό σας.
  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο, κάντε μια μικρή ανασκόπηση των πεπραγμένων σας. Δείτε τι έχετε πετύχει μέχρι στιγμής, τι θα ολοκληρώσει το επόμενο διάστημα και τι έχετε κατά νου για το μέλλον σας. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και καινούριους συνεργάτες μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018
Η πρακτικότητα που θα δείξετε θα σας κρατήσει ήρεμους και μακριά από προβλήματα, ενώ το μυαλό σας θα είναι περισσότερο εστιασμένο στην επιτυχία. Αν αισθανθείτε εξάντληση, απλά χαλαρώστε και ξεκουραστείτε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να γίνετε και πάλι ενεργοί. Εργαστείτε σε σχέδια και ιδέες με υπομονή και εγκράτεια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018
Μάθετε από το παρελθόν και μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Είναι καλή στιγμή να διορθώσετε ότι χαλάει την εικόνα σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από ότι σας πνίγει ή σας καταπιέζει, ώστε να αυξήσετε την αισιοδοξία σας και να τολμήσετε να κάνετε μερικά βήματα μπροστά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου προσφέρεται για να τον περάσετε με την οικογένειά σας, αλλά και για να προετοιμάσετε τις δραστηριότητές σας για τη χρονιά που έρχεται. Προσεγγίστε άτομα του συναισθηματικού σας τομέα, εκφράστε αυτά που νιώθετε και εισπράξτε την ανταπόκρισή τους. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις που δεν καταπιέζουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.