Social Icons

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Ο μήνας ξεκινάει με Νέα Σελήνη στον
Υδροχόο (1/2), κάτι που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο μέλλον, να γίνετε πιο αισιόδοξοι και να ονειρεύεστε. Ναι μεν ο Ερμής θα παραμένει ανάδρομος στον Αιγόκερω οπότε θα φέρνει καθυστερήσεις στις εργασίες σας, αλλά σύντομα επιστρέφει σε ορθή πορεία (5/2) όπου όλοι οι πλανήτες θα κινούνται σε ορθή πορεία  άρα αυξάνεται η δυναμική σας και θα αποκτήσετε περισσότερη άνεση να κινείστε.
 
Στις 14/2 ο Ερμής θα αλλάξει θέση και θα περάσει στον Υδροχόο, κάνοντας πιο ανάλαφρη την επικοινωνία σας με συνεργάτες και φίλους, αλλά δε θα χάνετε τους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον σας. Αντίθετα θα περνάτε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αφού ο λόγος σας θα είναι πιο μεστός.
 
Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 16/2, θα σας γεμίσει έμπνευση, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας και θα σας ωθήσει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δε θα θέλετε να κινείστε στα όρια της σοβαρότητας, αλλά να είστε χαλαροί και να διασκεδάσετε.
 
Ο Ήλιος στις 18/2 θα αλλάξει θέση και θα περάσει στους Ιχθύς. Θα γίνετε πιο συμπονετικοί, δημιουργικοί, διαισθητικοί και χαρισματικοί, ενώ θα σας είναι πιο εύκολο να αποδέχεστε τις ενέργειες που θα ρέουν γύρω σας.
 
Ο μήνας θα είναι καλύτερος για τους Υδροχόους.
 
ΚΡΙΟΣ: Ασχέτως σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε αυτή τη στιγμή αυτός ο μήνας θα σας μείνει αξέχαστος. Εάν έχετε φροντίσει ήδη να έχετε διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, θα έχετε μια ευχάριστη ανανέωση. Στις 14 που ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, απελευθερωθείτε από φόβους και κακές εξαρτήσεις, για να ανανεωθείτε και να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις ώστε να δείτε τη θετική πλευρά. Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση και θα έχετε στο χέρι σας νέα δεδομένα για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ:
Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί. Διεκδικήστε κάποια από τα χαμένα δικαιώματά σας. Ύστερα από ένα εξαιρετικά μακρύ διάστημα με πολλές επιβαρύνσεις που περάσατε, μπορείτε να πετύχετε την ψυχική και σωματική ευεξία, όπως επίσης και την ενίσχυση των σχέσεών σας, αλλά και την αξιοποίηση δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Βρίσκεστε στην αρχή μιας νέας πορείας για να νιώσετε αυτάρκεις και να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε αναμέτρηση. Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας. Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μία δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας. Χαρείτε το και απολαύστε το, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει η τάση που έχετε για απαισιοδοξία ή να σκεφτείτε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί επειδή πολλά στη ζωή σας έρχονται αυτή τη φορά όπως τα θέλατε.
 
ΛΕΩΝ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής. Στις 16 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούριες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας. Εάν καταφέρετε ειδικά το τελευταίο, θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με παλιούς ή καινούριους φίλους.
 
ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει από πλευράς τύχης σε αυτόν τον τομέα, αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι οι φορείς της χαράς ή της ταλαιπωρίας μας. Επίσης, δε θα ήταν κακή ιδέα να αξιοποιήσετε την καλή περίπτωση μιας σχέσης που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι’ αυτά που δε ζητήσατε, γι’ αυτά που σας λείπουν ή γι’ αυτά που χάσατε μέχρι τώρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα. Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο επαγγελματικός σας τομέας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 5 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα είστε ευνοημένοι στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την 1η με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του. Η εργασία σας δε θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα. 
Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτήν σας την επιθυμία.
 
ΙΧΘΥΣ: Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σας αποτελούνται από τα κρυολογήματα της εποχής, την κακή διατροφή και την κατάχρηση του αλκοόλ. Περιορίστε τις περιττές σας συνήθειες γιατί εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας. Θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην ξεπεράσετε τα όρια, αλλά να προσπαθείτε να ζείτε με μέτρο, αρμονία και να βαδίζετε στη μέση οδό.