Social Icons

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ότι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΛΕΩΝ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να γίνεται υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική.
 
ΖΥΓΟΣ: Όσο και αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευθείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.
 
ΙΧΘΥΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.