Social Icons

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορά τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφιερώστε το χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας. Δε χρειάζεται να κάνετε αγορές που δε σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.
 
ΛΕΩΝ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.