Social Icons

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάρτιος...

Στις 2 η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ότι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες.
 
Στις 3 ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επιβάλλετε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο σε κάποιο τομέα της ζωής σας, αφού πρώτα σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε μια απόφαση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη.
 
Στις 5 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με το Δία στους Ιχθείς, σας δίνει προστασία για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα και τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές.
 
Στις 7 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και θα σας κάνει να λειτουργείτε απρόβλεπτα αλλά και παθιασμένα αλλά φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Θα αποζητάτε την ελευθερία σας και θα τη διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μελετώντας τις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση.
 
Στις 11 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.
 
Στις 13 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα παράξενη και δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.
 
Στις 17 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.
 
Στις 18 η Πανσέληνος στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί τον οικονομικό τομέα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.
 
Στις 19 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.
 
Στις 21 ο Ερμής στους Ιχθείς σε σύνοδο με το Δία στους Ιχθείς, σας ωθεί να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να αποδεχθείτε προσκλήσεις και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
 
Στις 22 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.
 
Στις 23 ο Ερμής στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από υποχρεώσεις, που θα ρίξουν περισσότερο τη διάθεσή σας.
 
Στις 26 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει καλυτέρευση στον επικοινωνιακό σας τομέα, οπότε το έδαφος για συζητήσεις και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα γίνεται πιο γόνιμο.
 
Στις 28 ο Ερμής περνάει στον Κριό,
κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας καθώς δε θα έχετε και βοήθεια από κανέναν.