Social Icons

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δε σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα. Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά.
 
ΛΕΩΝ: Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας. Η μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας που θα υπάρξουν, θα αυξήσουν την μαχητικότητα αλλά και τις υποχρεώσεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές.
 
ΙΧΘΥΣ: Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας.