Social Icons

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κυριακή 27/2 έως 5/3/22

ΚΡΙΟΣ:
Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς, δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα της βδομάδας, μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή, θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις. Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο το πώς το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το εύστροφο μυαλό σας, θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται, να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις, προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει. Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.
 
ΛΕΩΝ: Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας. Ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε, σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο, που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, για να αποβάλετε το στρες και το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός σας, καθώς δε διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια της τύχης που ποτέ δε σας εγκαταλείπει, έχετε  καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας, θα μεταβάλλει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας, για να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δε χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως, προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά. Όσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα τη γκρεμίσει οριστικά καθώς θα είναι αδύνατο, να διατηρηθεί κάτι τέτοιο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η βδομάδα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από το χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν σα διαφώτιση σε προηγηθείς παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στο συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Ίσως η μέρα για  τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στη  ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς. Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.