Social Icons

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μην ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να αναμετράστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε το σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.
 
ΛΕΩΝ: Όταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ότι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούραση σας είναι περισσότερο πνευματική.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δε σας ζητούν τίποτα.
 
ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται.