Social Icons

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε το πώς. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον.
 
ΛΕΩΝ: Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές.
 
ΖΥΓΟΣ: Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο. Όταν θέλετε να αποφύγετε να δημιουργηθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλεια σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.