Social Icons

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.
 
ΛΕΩΝ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί.
 
ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.