Social Icons

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.
 
ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούρια επαγγελματικά σχέδια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευθείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο.
 
ΙΧΘΥΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειά σας στον οικογενειακό σας χώρο.