Social Icons

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίηση της σχέσης σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον.
 
ΛΕΩΝ: Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε, πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον, δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε έτσι το χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση.
 
ΙΧΘΥΣ: Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.