Social Icons

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα να νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλει από κάθε δύσκολη κατάσταση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς αυτός ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.
 
ΛΕΩΝ: Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε, θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και αν δε σας ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση, απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση.
 
ΙΧΘΥΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.