Social Icons

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Με τους κατάλληλους χειρισμούς, όλα μπορούν να πάρουν το δρόμο που θέλετε. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι. Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.
 
ΛΕΩΝ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική σας δύναμη. Τολμήστε καινούρια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.
 
ΙΧΘΥΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που μέχρι τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.