Social Icons

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ 2022- 14 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη
  και ο Άρης θα βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς σημείο του ζωδιακού κύκλου, στον ανεξάρτητο και πολύ επίμονο Αιγόκερω, ενώ η Σελήνη που θα κινείται στον ευαίσθητο και τρυφερό Καρκίνο θα αντιπαρατίθεται στους δύο αυτούς πλανήτες. Γνωρίζοντας αυτό πως θα είναι η ημέρα των ερωτευμένων για τα ζώδια; Άραγε θα κυλήσουν οι ώρες αφιερωμένες στην αγάπη… ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ζώδιο…
 
ΚΡΙΟΣ: Θα ήταν πολύ καλύτερο να αποφύγετε συζητήσεις που θα σας κάνουν να είστε υπερβολικοί σε λόγια ή χειρονομίες και να μην πάτε ενάντια στο σύντροφό σας. Η μέτρα για εσάς δεν είναι τόσο ευνοϊκή μέρα για να εδραιώσετε την ερωτική σας σχέση και επομένως αν αποφασίσετε να οργανώσετε μια βραδιά, φροντίστε να είναι ήσυχη, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις που θα μπορούσαν να είναι αντιπαραγωγικές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι φανταστική και θα είστε σαγηνευτικοί, ελκυστικοί. Θα έχετε θετική διάθεση ώστε να λάβετε και να δώστε αγάπη,  αλλά και δώρα για να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μοναδική, πρωτότυπη και γεμάτη εκπλήξεις. Στο τέλος της βραδιάς θα σας περιμένει απίστευτο πάθος και η νύχτα θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Διασκεδάστε και σχεδιάστε για το μέλλον σας μαζί με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η θέση της Σελήνης δεν είναι τόσο ευνοϊκή για εσάς και επειδή σας έρχονται έξοδα, προνοήστε και μην προχωρήσετε σε μεγάλη αγορά δώρου για το σύντροφό σας που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας απλά για να τον εντυπωσιάσετε. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Η ερωτική επαφή σας θα είναι άκρως ικανοποιητική, οπότε προσέξτε να μην καταναλώσετε πολλούς ενεργειακούς πόρους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως αυτή δεν είναι η τυχερή σας μέρα όσο θα αφορά την αγάπη, γιατί ακόμα κι αν βιώσετε τρυφερές στιγμές και συναισθήματα, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τσακωθείτε. Μάθετε να είστε προσεκτικοί στα λόγια και αγαπήστε περισσότερο το άτομο που έχετε αποφασίσει να είναι δίπλα σας, γιατί αν δεν υπάρχει αρμονία μάλλον είναι προτιμότερο να αποφύγετε να συναντηθείτε.
 
ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες θα έχουν μικρή επιρροή πάνω σας, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Αυτό που σίγουρα ζητούν από εσάς είναι να περάσετε τη μέρα των ερωτευμένων στο σπίτι και όχι να συμμετέχετε σε μεγάλα πάρτι. Θα είναι ιδανικό να οργανώσετε κάτι απλό μόνο για εσάς και το σύντροφό σας, που θα το απολαύσετε σε αποκλειστικότητα, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα ή τη μεσολάβηση τρίτων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη που σίγουρα σας βλέπει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να εκπλήξετε τον σύντροφό σας με ένα δώρο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα ζήσετε όμορφες στιγμές και αρμονικές γεμάτες αγάπη, έρωτα και πάθος. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε και να οργανώσετε για κάτι να κάνετε μαζί, όχι μόνο τη σημερινή μέρα αλλά και για το μέλλον που θα ζήσετε μαζί.
 
ΖΥΓΟΣ: Με τη Σελήνη σε διπλό τετράγωνο με Αφροδίτη και Άρη από τον Αιγόκερως, αν περιμένετε να περάσετε μια ήρεμη και ευτυχισμένη ημέρα ερωτευμένων, τότε κάνετε λάθος γιατί δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να μιλήσετε, να συζητήσετε ή να γίνετε κατανοητοί και ίσως να μην εκτιμηθεί ούτε το δώρο που σκοπεύετε να κάνετε. Ηρεμήστε και αφήστε το βράδυ να περάσει χωρίς να δημιουργήσετε περαιτέρω εντάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πραγματικά υπέροχη νύχτα σας περιμένει αν αποφασίσετε να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων το βράδυ και όχι νωρίτερα καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης θα είναι εξαιρετικοί σύμμαχοί σας. Οργανωθείτε λοιπόν σωστά και μην αναλωθείτε σε άχρηστες διαδικασίες. Λίγα λόγια, ένα ωραίο δείπνο που δε θα κρατήσει πολύ και μετά αφήστε το πάθος να μιλήσει, να βγάλει σπίθες και να ανάψει φωτιά στην επαφή με το σύντροφό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιθανότατα είστε από τα ζώδια που ενδιαφέρονται λιγότερο για αυτή τη γιορτή, τουλάχιστον όσον αφορά τη φετινή χρονιά , ωστόσο η ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης και Άρη σε αντίθεση με τη Σελήνη, υποδηλώνουν έξοδα οπότε μάλλον θα αποφασίσει να κάνετε ένα αρκετά ακριβό δώρο και να οργανώσετε μια ξεχωριστή έκπληξη. Βέβαια, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι το κλίμα δε θα είναι υπέροχο, άρα καλό θα ήταν να μετριάσετε τις προσδοκίες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο άγιος Βαλεντίνος του 2022 θα είναι ο καλύτερος που γιορτάσατε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η Σελήνη θα δημιουργήσει κάποιες μικρές επιπλοκές και θα πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες μιας πιθανής οργάνωσης πάρτι. Αποφύγετε να δημιουργήσετε αβεβαιότητες στον σύντροφο σας. Δείξτε το πάθος και τη σαγηνευτική σας δύναμη, προσελκύστε τον δυναμικά και απολαύστε τα αποτελέσματα περνώντας μια ερωτική νύχτα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δε σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα η μέρα που αφιερώνετε στους ερωτευμένους, οι πλανήτες δε θα ασκήσουν φέτος μεγάλη επιρροή εφόσον θελήσετε να τη γιορτάσετε. Όσοι λοιπόν είστε συντονισμένοι με το σύντροφό σας, μην το παρακάνετε και περάστε τη μέρα χωρίς να ζητήσετε ή να δώσετε πολλά. Οι υπόλοιποι που δε θέλετε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας προσπαθήστε να μην αφήσετε να διαρρεύσουν πληροφορίες προδοσίας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μπορεί η μέρα να μην εγγυάται απλόχερες δόσεις συναισθημάτων και εκδηλώσεων ρομαντισμού που σας συναρπάζουν, αλλά το πλανητικό σκηνικό θα σας προσφέρει πάθος, έρωτα και υψηλή λίμπιντο που θα δημιουργήσουν μια νύχτα φωτιά. Ωστόσο, μην είστε πολύ βιαστικοί και βεβαιωθείτε ότι αυτό που έχετε στην καρδιά σας υπερισχύει των σεξουαλικών σας ορμών, για να μην μετανιώσετε αργότερα που ανοιχτήκατε.