Social Icons

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
 
ΛΕΩΝ: Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε λιγότερο νευρικοί.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν το χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σας σχέδια πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας, τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν με καινούριες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.