Social Icons

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ότι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στο χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.
 
ΛΕΩΝ: Ένα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεων σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ότι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούρια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή.