Social Icons

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι κι αν σας ενοχλεί γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναι αυτά που δεν εκστομίζετε.
 
ΛΕΩΝ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, δε χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δε γνωρίζετε τι θέλετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με το σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας.