Social Icons

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...

Την 1η η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 2 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.
 
Στις 5 ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.
 
Στις 8 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.
 
Στις 11 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και των πεπραγμένων σας, αλλά και να αποβάλλετε από πάνω σας ότι σας καθυστερεί και σας κρατάει πίσω.
 
Στις 14 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα.
 
Στις 16 η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μεγάλες αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι για εσάς και να τις αρπάξετε. Εμπιστευτείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω, αυξάνει τον ερωτισμό, την τρυφερότητα και την αγάπη με αποτέλεσμα να καλυτερεύουν οι προσωπικές σας σχέσεις.
 
Στις 18 με το Δία στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον. Προχωρήστε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αλλά να θυμάστε πως η πρωτοτυπία θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας.
 
Στις 23 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη δυναμικότητά σας ώστε να αναλάβετε υποχρεώσεις, αλλά η θέλησή σας θα είναι μειωμένη λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα, όπως και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Στις 24 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο.
 
Στις 25 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.