Social Icons

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Κυριακή 30/1 έως 5/2/22

ΚΡΙΟΣ:
Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις. Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες. Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλατε. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, απομακρύνοντας δια παντός τις αρνητικές επιρροές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και να στο δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις. Μην σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις, για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας και πάνω απ’ όλα να διατηρείτε το μέτρο.
 
ΛΕΩΝ: Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό. Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια και έξω. Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούριες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν. Δώστε έμφαση περισσότερο στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις, ώστε αργότερα η παρουσία του Ερμή να σας βοηθήσει να γίνετε πιο γοητευτικοί, αλλά και περιζήτητοι. Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα σας βγαίνει πιο γρήγορα. Θα είναι πολύ εύκολο να αγχωθείτε για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μικροτραυματισμούς. Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που θα προκληθούν στα σχέδιά σας, θα περιορίσουν το δυναμισμό σας. Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε. Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα. Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε. Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από την πλευρά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις αυτό το μήνα με το σύντροφό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείτε στους άλλους και παρασύρεστε εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ίσως να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτό τον επικείμενο κίνδυνο αυτή την εποχή, αφού οι ίδιες οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθούν να αμφιταλαντεύεστε λιγότερο ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχό του, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές και ευτυχείς συμπτώσεις παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση, θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο δονήσεων μεταξύ σας. Θα πλησιάσετε πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούριο πρόσωπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον σαν προσωπικότητα, που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας, τόσο από θέμα χαρακτήρα, όσο και από θέμα εμφάνισης.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε πως έχετε και πάλι τη διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες και με όποιο τίμημα, γιατί μάλλον θέλετε να το ρισκάρετε ξανά, ακόμα και αν ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το πόσο μπορεί να πονέσετε. Το κακό με εσάς είναι πως τα δύσκολα σας αρέσουν ακόμα περισσότερο. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να μην είστε τόσο ευάλωτοι, αφού θα αρχίσετε να παραδέχεστε πως τα παθήματα δε σας γίνονται με τίποτα μαθήματα και όσα λάθη και αν κάνετε δεν πτοείστε στο να τα ξανακάνετε.