Social Icons

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε. Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει  να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.
 
ΛΕΩΝ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διορθώστε ότι δε σας εκφράζει και δε σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.