Social Icons

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για ο καλό σας.
 
ΛΕΩΝ: Σε ότι αφορά την εργασία σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε το σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις επιλογές σας στους άμεσους συνεργάτες σας, βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Όταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δε σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία  και στα χαρακτήρα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δε σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν.