Social Icons

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη να συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29, οπότε θα χρειαστεί να πάρετε περισσότερο χρόνο για να εξετάσετε παλιούς στόχους και να δοκιμάσετε ξανά πράγματα. 
 
Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 2/1, θα σας παρουσιάσει νέες καλές ευκαιρίες για να διαλέξετε πως θα πορευτείτε τους επόμενους μήνες. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, βοηθώντας την επικοινωνία να κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά από τις 15/1 που θα γυρίσει ανάδρομος, θα αρχίσετε να αμφισβητείτε το μέλλον, τα όνειρά σας, ενώ θα εντείνει και η ανάγκη σας να αποδεχθείτε αλλαγές. 
 
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 17/1, σας θυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και καθώς θα ξεχειλίζετε από συναισθήματα επιβάλλετε να θέσετε σε αναμονή οτιδήποτε θα σας κρατήσει μακριά από αγαπημένα πρόσωπα ή την οικογένειά σας.
 
Οι προκλήσεις που θα δέχεστε θα είναι έντονες, αλλά ο φόβος θα σας κρατάει στάσιμους μέχρι τις 20/1 που ο Ουρανός θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Να κινηθείτε έξυπνα και να είστε έτοιμοι να δράσετε βάζοντας στην άκρη απογοήτευση και παρορμητικότητα.
 
Στις 25/1 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα σε αυτόν από τι 27/1, οπότε μπορεί να νιώσετε υπερβολικά φιλόδοξοι και ορμητικοί, αλλά δε θα μπορείτε να κάνετε και πολλά. Η ενέργεια σας θα είναι αρκετά αργή και κολλημένη, επομένως ο πρώτος μήνας του χρόνου δε θα σας βοηθήσει τόσο να ξεκινήσουμε πράγματα. Ο Ιανουάριος ενδείκνυται περισσότερο για προβληματισμό και αναδρομή.
 
Αυτός ο μήνας είναι καλύτερος για: Αιγόκερως
 
ΚΡΙΟΣ: Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή ώστε να προχωρήσετε. Δε θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Στις 15 που ο Ερμής ξεκινάει ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίστε να βλέπετε ως απαραίτητο το να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και για τις βλέψεις σας γενικότερα, θα είναι μεγαλύτερη. Στις 20 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, ο εργασιακός σας τομέας θα είναι ένας αρκετά ενδιαφέροντας και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα και αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές αλλά και απαραίτητες. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Το ατού σας για αυτόν το μήνα θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στις 18 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε το χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους αποφάσεις. Αφού νιώθετε πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις του ερωτισμού σας και παρόλο που δε θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, για μια ακόμα φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο.
 
ΛΕΩΝ: Σίγουρα το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή ακόμα και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς. Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και που δε θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία. Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο που εκδηλώνεστε ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσετε κάποια στιγμή το πάθος που σας χαρακτηρίζει όταν υπάρχει το ερωτικό αντικείμενο. Στις 25 που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο. Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερα και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Όλα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπάρχοντες στόχους σας, αλλά και να προσφέρουν τις ιδέες για καινούριους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανεβασμένη θα σας προετοιμάσει για επικείμενες εξορμήσεις. Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν. Στις 27 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν  σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην πρώτη. Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία. Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 2 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο. Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας για τη χρονιά που έρχεται. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές. Δε σας χρειάζονται λεκτικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για να πετύχετε αυτά που ζητάτε από τους άλλους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 2 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα υπάρχει εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη, ενώ δε θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι αλλά ούτε και παρορμητικοί. Πρέπει σε κάθε σας βήμα να γίνετε αισθητή η ομορφιά σας αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας. Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό σας τομέα, να φανείτε και κυρίως να πετύχετε στόχους. Στις 30 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, ενισχύστε με τη δημιουργικότητά που σας διακρίνει τους οικονομικούς σας πόρους και την ικανότητά σας της αναδιοργάνωσης. Στις αναποδιές ή ταλαιπωρίες, αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια με τρίτους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας ή επηρεάζουν τα συμφέροντά σας.