Social Icons

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος... 

Την 1η η Αφροδίτη στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, κρατήστε χαμηλούς τόνους, μειώστε τις απαιτήσεις σας και μην τα βάλετε με τα οικεία σας πρόσωπα.
 
Στις 2 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις και ανασύρει θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει άλυτα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, καλυτερεύει τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο και σας φέρνει πιο κοντά με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 4 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
 
Στις 5 ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 6 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με το Δία στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη όψη για να αποφασίσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε σε σημαντικά θέματα καθώς η σκέψη σας δε θα είναι καθαρή.
 
Στις 7 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και θα θέλετε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Η αυξημένη ανάγκη σας για οργάνωση και τάξη είναι προνόμιο, αρκεί να θυμάστε πως είστε άνθρωποι και όλα έχουν όρια. Ασχοληθείτε με ότι είναι εφικτό και εύκολα πραγματοποιήσιμο για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.
 
Στις 8 η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ήλιος στον Τοξότη σε αντίθεση στον Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Κρατήστε τα νεύρα σας μακριά από τον οικογενειακό χώρο.
 
Στις 9 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με το Δία στους Ιχθείς, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Στις 11 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και θα σας θυμίσει πως πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα τη λογική στα επιμέρους σχέδιά σας και να μη χτίζετε πάνω στην άμμο πύργους. Καλή η φαντασία για να δημιουργήσετε, αλλά πρέπει να έχει και όρια. Αφιερώστε χρόνο και στα αγαπημένα σας άτομα, δείχνοντάς τους πως τους νοιάζεστε και τους αγαπάτε.
 
Στις 12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας θέματα και βρείτε λύσεις σε σχέδια που έχουν κολλήσει μόνοι ή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.
 
Στις 17 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.
 
Στις 20 ο Δίας περνάει στον Κριό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή με επιτυχίες, ομαδική εργασία και υλικά αγαθά. Θα φέρει επέκταση και ευημερία στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε ταυτόχρονα και προσεκτικοί, καθώς η θέση του στον Κριό θα φέρει ανοργανωσιά και θα μπερδεύει τη λογική με το συναίσθημα. Διατηρήστε τις ισορροπίες και μη χάσετε το μέτρο σε ότι κάνετε για να μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με χαμόγελο.
 
Στις 22 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς τα νεύρα και οι υπερβολές μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.
 
Στις 23 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να κατασταλάξετε στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε ότι σας αναλογεί και αποφασίστε να αλλάξετε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και βάλτε στη θέση τους, όσους παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 25 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.
 
Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, γλυκαίνει την καθημερινότητά σας και σας αφήνει να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 29 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ομορφαίνει τη μέρα σας και φέρνει δίπλα σας φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και αξιόλογα άτομα που θα σας στηρίξουν στα εργασιακά σας σχέδια.
 
Στις 30 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα επικρατεί αναστάτωση και εκνευρισμός και καλό θα ήταν να κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε να σας μπλέξουν σε λόγια που δεν έχετε κάνει ή στηρίξετε άτομα που δε γνωρίζετε μόνο και μόνο για να πάτε κόντρα σε συνεργάτες που δε συμφωνούν με τις απόψεις σας.