Social Icons

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.
 
ΛΕΩΝ: Οι σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε πως επειδή όλα πάνε κατ’ ευχή πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δε θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και θα πρέπει να προνοήσετε τι θα αποφύγετε  για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούρια σχέδια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές.