Social Icons

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Το πλανητικό σκηνικό σας προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.
 
ΛΕΩΝ: Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να δράσετε. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες. Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε να χαλαρώσει.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και μετά για τους γύρω σας. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.