Social Icons

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε.
 
ΛΕΩΝ: Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούριες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.
 
ΖΥΓΟΣ: Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, οργανωθείτε καλύτερα, κλείστε υποθέσεις και αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.
 
ΙΧΘΥΣ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούριο σας εαυτό που θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.